Šta je novo?

XBOX series x gamepad - gde da kupim ?

nenad89

Cenjen
Učlanjen(a)
19.09.2012
Poena
160
Kupio sam pre 1.5 godinu xbox series x gamepad.

2 puta pod garancijom su mi menjali lb dugme, treci put juce mi opet "nastradalo".

Zeleo bih opet da uzmem ali zanima me da li uzeti na KP ili opet kod jedne nase radnje na G....

Razlika je oko 3000 dinara.

Ovi su mi 2 puta "izasli" u susret, nikakvi troskovi, popravili su. Koristi se bas dosta, pogotovo zbog FIFA igre je to LB pod opterecenjem.

Probacu sam da popravim ovaj, ali svakako bih uzeo nov. Samo eto, ne znam gde.

Moj savet da slabije stiskas to dugme...drugar ima Xbox one X bar 4 godina i bar 3x više igranja na njemu nije pokvario gamepad. Ja imao one S sa dodatnim kontrolerom i to je bio onaj sto se bas lomilo R i L dugme preziveo torturu od mojih drugara ali ni priblizno nemam sate igranja kao taj moj drugar. Kazem ti da je do tebe problem. Ako si baš onako napadan i u žaru pobede ne umeš da se kontrolišeš kad te drmne adrenalin razmisli o Elite Controleru. Oni su malo skuplji ali kvalitetniji baaaš.

Moj savet da slabije stiskas to dugme...drugar ima Xbox one X bar 4 godina i bar 3x više igranja na njemu nije pokvario gamepad. Ja imao one S sa dodatnim kontrolerom i to je bio onaj sto se bas lomilo R i L dugme preziveo torturu od mojih drugara ali ni priblizno nemam sate igranja kao taj moj drugar. Kazem ti da je do tebe problem. Ako si baš onako napadan i u žaru pobede ne umeš da se kontrolišeš kad te drmne adrenalin razmisli o Elite Controleru. Oni su malo skuplji ali kvalitetniji baaaš.
Obe generacije Elite kontrolera su prepune žalbi na pouzdanost i kontrolu kvaliteta...
Jedno vreme je KP bio preplavljen polovnim Elite kontrolerima prošvercovanim iz inostranstva...ne mogu a da se ne zapitam zašto.

Radije bih uzeo 2 standardna (Microsoft) kontrolera za iste pare pa da imam rezervni...

Što se originalnog pitanja tiče, ako je domaći prodavac već bio voljan da ispoštuje garanciju i izađe u susret, mislim da vredi dodati 3000 i uzeti tamo nego da uštediš malo i slikaš se kad crkne nešto...

Ja vec skoro 3 godine imam Elite 1 kontroler i za sada apsolutno nikakvih problema nemam sa njima. Nije da ga koristim svaki dan po puno sati, ali ima sigurno 300-nak sati igranja na njemu (bar kod mene, ne znam koliko kod prethodnog vlasnika). Tako da, moze biti da je cista lutrija.

Naletela mi tema slučajno pa rekoh da pitam...
Imam Series S konzolu i kontroler koji je došao uz nju. Levi i desni analog se malo olabavio čini mi se, premda nije ni došao naročito zategnut. Deluje sve okej, trudim se da čuvam to ali kao što rekoh "trudim se". :)
Koliko otprilike traju ovi kontroleri? Mislim da ću brzo uzeti još jedan.

Za OPa, ne popravljaj sam ako ti je i dalje u garanciji (spominjes 1.5 god a ako je domaca radnja pretpostavljam da je garancija 2 godine).
Takodje preporuka da kontroler ponovo uzmes u nekoj domacoj radnji gde imas 2 godine garancije (zbog ostvarivanja garancije, s KP jedino ako znas nekog proverenog lika, ali i dalje to nije 100% sigurno, pa na kraju mozes samo da se slikas).

@Dragonbane imam 2 kontrolera, evo godinu dana. Kao prvog dana su, nikakvih problema (za sada, a ovaj 2. kontroler je i slabo koriscen).

Nazad
Vrh Dno