Šta je novo?

Kućna multimedija Xbox Series S ili PS4 Pro?

Koji TV, projektor, zvučnike, soundbar i ostale multimedijalne komponente kupiti?

Recoba20

Znamenit
Učlanjen(a)
13.12.2004
Poena
1,085
Moja oprema  
CPU & Cooler
Intel® Core™ i5-11500 & ARCTIC Freezer 34 eSports DUO Red
Matična ploča
Asus TUF GAMING H570-PRO WIFI
RAM
Kingston HyperX Fury Black 4x8GB
GPU
Sapphire Pulse RX 6700 XT
Storage
Kingston KC3000 1TB; Seagate Baracuda 4TB, WD Red Plus 4TB
Zvuk
Topping E30, Eris PreSonus E3.5
PSU
EVGA SuperNOVA 650 G6
Kućište
PHANTEKS Eclipse P600S
Monitor
Dell U2312HM
Miš & tastatura
Microsoft Wireless Comfort Desktop 5050
Laptop
Huawei D15
Mobilni telefon
Samsung Galaxy A52s
Pristup internetu
  1. Wireless provajder
Mozda je vise za ŠDK, al' aj da pitam ovde. (Moderatori neka prastaju i ako mora, premestaju.)
Nameracio sam se bio da kupim Xbox SS, ali mi se sad nudi na poklon PS4 Pro, pa se kolebam, da li da se olaksam za ~300€ ili da uzmem PS4 Pro? (Igrao bih se na 4K TV, Philips 58PUS8505.)
Nisam neki gejmer. Do sad sam se igrao samo na PC. Odigram par naslova godisnje AC, FC, Dishonored i jos usput nesto slicno pomenutim igrama. Ne igram se svakodnevno, vec kad mi dodje, uhvatim nesto da igram nedelju dve i onda me prodje i ne igram se posle mesecima.
Draze mi je da se igram na PC, ali sa ovim cenama grafika, ne verujem da cu i sledece godine zameniti RX480 za nesto bolje.
Osim 300€ vise u dzepu, sta jos dobijam/gubim sa PS4 Pro?
Hvala.

@Recoba20
Definitivno PS4. Još ako bi našao nekog ko ima PS5 da ti ubaci PS+ kolekciju (sve same ekskluzive)... tvojoj sreći nema kraja :)
Naravno, uslov je da poseduješ PS+ pretplatu, koja je trenutno na akciji za 30$

Edit: PS+ popust izgleda danas ističe :confused:

Poslednja izmena:
Ma nema veze, svakako konzolu pre sredine januara ne mogu preuzeti. U planu mi je bilo da prvo odigram one stvari koje ne bih mogao na PC kao što su Red Dead Redemption, AC Valhalla i FC6, što mi je dovoljno za pola godine igranja. Koliko sam video, to sve (još uvek) ima za PS4, a za ostale igre ćemo videti.

Vrh Dno