Da...Da, ali Turska još uvek nema xCloud.
Upravo je igram, podseća me na detinjstvo i kako su nekada igre pravljene. Za sad je zanimljiva![]()
Supraland: Six Inches Under Arrives on Xbox Game Pass Today
Players can dive into the whimsical world of Supraland: Six Inches Under, available on Xbox Game Pass today. This announcement was a part of the Humble Games Showcase 2023.twistedvoxel.com
Ko nije odigrao ovo remek delo sada moze da je odigra posto je od sinoc na game pass.
Samo da znas ovo je nastavak, ne znam sto u ponudu nisu ubacili prvi deo.Upravo je igram, podseća me na detinjstvo i kako su nekada igre pravljene. Za sad je zanimljiva![]()
Pa da bi naterali ljude da kupe 1. deo (1.5e)Samo da znas ovo je nastavak, ne znam sto u ponudu nisu ubacili prvi deo.
Pa izgleda da baš i nisi poštovao sve korake, jer korak pre ubacivanja podataka sa srpske kartice je kupovina jednog meseca pretplate putem koda... Tek kad verifikuje tu pretplatu možeš ubaciti srpsku karticu.Probao sam maloopre da registrujem Game Pass Ultimate preko Turaka... Odradio sve po upustvu: Stavio Turski VPN, proso onih prvih par koraka tokom pravljenja novog usera, stavio Tursku adresu, Tursko ime i prezime, dodao karticu, i kada je krenuo proces placanja karticom, izbacio mi je gresku da im treba jos podataka (ne pise kojih) i nisam uspeo da zavrsim registraciju... Kartica je MasterCard obican sa kojom inace prolazi placanje YT premiuma preko ARG npr
Kako preko Turske, sta odraditi? Do sad koristili opciju za po 1usd dok nisu ukinuliPuno je to, preko Turske Ultimate je 270 dinara.
Meni je kolega preko konzole napravio nalog i povezao moju karticu od banke intesa visa, e sada jedino sto je stavio lazno je adresa i postal kod sve drugo je regularno.Kako preko Turske, sta odraditi? Do sad koristili opciju za po 1usd dok nisu ukinuli
Otkud znamo...Kod sa Turgame ok za Turski xbox ?
![]()
1-Month Xbox Game Pass Ultimate for Xbox One/Windows | Xbox Live Key TURKEY
Get the 1-Month Xbox Game Pass Ultimate for Xbox One/Windows in Turkey and unlock hundreds of games on both platforms. Enjoy prepaid credit and no monthly bills.www.turgame.com
Do sad je bila oko 240 din., od iduceg meseca je 121 lira (tj. oko 480 din.).stoji ultimate verzija, gde pise da ce mi skidati 120tl. Sto je 470din kad se presalta, ne znam gde gledate pa je 2e![]()
To vec ne znam, koristim ultimate pretplatu.A kako mogu da promenim na pc verziju od 79tl ? Onda kad mi istekne 20.9 ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari