Šta je novo?

Xbox 360 Arcade Pack ili Premium?

prenex

Čuven
Učlanjen(a)
20.07.2001
Poena
705
Koliko je uopšte bitan HDD, ako bi konzola služila samo za "save-ove" od igara? Po meni za to je sasvim dovoljna i memorijska kartica od 256MB. Navodno čujem da neke igre zahtevaju HDD i neće da rade bez njega... Da li je to tačno? :)

Ja sam ove sedmice nabavio Arcade verziju i super šljaka sa memorijskom karticom (256 MB).

Jedina (ali *aje*ana) mana mu je Hitači DVD-drive koji kad startuješ igru stalno radi na max broju obrtaja i zvuči kao usisivač....dobro ajde zvuči više od usisivača zavisno koji model usisivača imaš. :trust:

uzmi sa hard diskom...zatrebace ti kad tad...
Drugar je bio uzeo Core tj. bez hard diska i posle 2 dana je otiso i dokupio HDD

microsoft je obecao da igre nece da izdaje na hd -dvd diskovima e cuo sam da zbog malog kapaciteta microsoft je rekao da ce za pustanje novijih igara biti neophodan hdd raspitaj se malo o tome pre kupovine konzole

Koliko je uopšte bitan HDD, ako bi konzola služila samo za "save-ove" od igara?
Ne služi samo za sejvovanje nego i za keširanje fajlova. Ako imaš hard, DVD-ROM će ti duže trajati, a pritom neke igre traže hard disk, npr. Oblivion Game of the Year Edition ili Shivering Isles, koji se instalira kao ekspanzija na hard a posle koristiš samo prvi disk za igranje.

Vrh Dno