....A i brzi je od 7600GS.
Za te pare nema sanse da se trenutno nadje bolje (a i brze) za AGP...
Da li je on sigurno bolji od 7600gs ako se ne gleda daljinac i tuner ?
Vidim da u svakoj raspravi u prvi plan izlete ti "bonusi" (tuner i daljinac), ali kako stvari stoje kada se poredi sa drugim karticama cisto kada su u pitanju igre ?
zanimljivo, x800xl ne trazi dodatno napajanjeU principu jeste X800 malo starija karta, ali ja joj to ne uzimam za zlo posto tera sve igre prilicno dobro. Glavni argument za 7600GS je PS3.0 i nesto manja potrosnja, a brzina je ipak na strani X800XT.
Ostoja, где може да се купи x800xl aiw за те новце (~132е) да наручим и ја једну?
Да није цена без ПДВ-а?:trust:
Josh jedna stvar,sa novim driverima nvidia ima mogucnost filtriranja bilo kog video materijala,npr. ja imam u masini 10 bit Leadtek Expert koji ima generalno dobru sliku,ali uvek se primecuje pixelizacija,smetnje,itd.U novom nv Control Panel-u ima tab Video&TV na kome se podesavaju opcije Edge Enhancement,Noise Reduction i Inverse Telecine,za ovu zadnju nisam bas siguran sta radi ,ali poenta je kad ukljucim ove opcije slika sa tjunera postane Drasticno bolja(lici na sliku sa lcd televizora tj. izgube se fleke,smetnje,pikcelizacija.
Ostoja, где може да се купи x800xl aiw за те новце (~132е) да наручим и ја једну?
Да није цена без ПДВ-а?:trust:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari