Šta je novo?

X7 Slider ???

Dark Angel

Čuven
Učlanjen(a)
19.01.2002
Poena
735
Moja oprema  
CPU & Cooler
XEON E5440 mod 775
Matična ploča
ASUS P5B
RAM
6 Gb
GPU
GIGABYTE 1050 TI
Storage
SSD Biostar 240Gb + HDD...
Zvuk
XONAR D 2
PSU
CORSAIR
Monitor
SAMSUNG 32" TV
Miš & tastatura
LOGITECH MX MASTER x2
Ostale periferije
LOGITECH Z-5500
Laptop
ASUS VIVOBOOK OLED 1513, MACBOOK PRO 5.2 + 7.1 + ...
Tablet
ASUS TRANSFORMER
Pristup internetu
  1. Optički internet
Nije valjda da niko nema ovaj fon ?

Ovo tržište je vrlo slabo po pitanju izbora telefona koji nisu Nokia, a posebno po pitanju brand-ova svetski renomiranih mobile providera. Gde uopšte može da se kupi ovde taj fon da bi ga ljudi imali?

Na linku iznad vidim neke HTC/Qtek modele ukoliko se ne varam. Ja sam jednom u životu video 2 Qtek aprata, i to kod iste osobe. Nabavljeni su u Švajcarskoj. Mene oduševljava čitav njihov program, posebno Windows Mobile platforma, ali to je ovde neverovatan raritet, tako da nije čudno što ga otprilike niko ne poseduje, a vlasnici se pre mogu podvesti pod neku statističku grešku nego stvarnu brojku.

;(

nidza je napisao(la):
Ovo tržište je vrlo slabo po pitanju izbora telefona koji nisu Nokia, a posebno po pitanju brand-ova svetski renomiranih mobile providera. Gde uopšte može da se kupi ovde taj fon da bi ga ljudi imali?

Na linku iznad vidim neke HTC/Qtek modele ukoliko se ne varam. Ja sam jednom u životu video 2 Qtek aprata, i to kod iste osobe. Nabavljeni su u Švajcarskoj. Mene oduševljava čitav njihov program, posebno Windows Mobile platforma, ali to je ovde neverovatan raritet, tako da nije čudno što ga otprilike niko ne poseduje, a vlasnici se pre mogu podvesti pod neku statističku grešku nego stvarnu brojku.

Iz nemacke mogu da se nabave za cca 170 ojra, pa sam u nedoumici D500 za nesto vise para ili X7 slider ... ? :S:

Stavi na papir karakteristike i jednog i drugog, pa vidi sta ti je bolje za koje pare. Ne moze jednostavije.

Nazad
Vrh Dno