Šta je novo?

X2 The Threat

stefan2

Čuven
Učlanjen(a)
20.03.2002
Poena
620
Dodjem do 3 misije kada trebam da istrazim neki "gate" koji je unisten,
pridjem i neznam kako se skenira.

Pomagajte!!!

Moras da izadjes iz broda (Shift+E) i da pridjes blizu Narcele. Tada krece animacija, pa ako nije taj narcele idi do suprotnog i probaj tamo. Naravno, pre svega toga moras da unistis sve one SQUOSH mine oko kapije, za sta ce ti najbolje posluziti rakete.

Naravno ako imas Split Iguanu i 2x25 MW (TP brod sa 3 prednja lasera i turrent pozadi....MAMARA) shield mozes samo da dodjes na 1 KM od nacele i da mine sve eksplodiraju. To uradis i kod ruge nacel. Moras ih obe skenirati.

Takodje nabavi ION Disruptor i Spacefiles Collector i pokusaj da pronadje spacefiles u tom sektoru i oko unistene kapije pa da dobijes 3000+ na svaku koju pokupis.

Ej ljudi, kakva je igra? Na sta lici u odnosu na npr. Freelancer?
Jel se igra sa dzojstikom, misem, none of the above..

Moze da se igra misem, tastaturom ili dzojstikom.

Nije kao freelancer ali je slicna. Igra se zasniva na ekonomiji u svemiru, kupovinom fabrika za proizvodnju raznih stvarcica, kupovinom boljih i jacih brodova, piratstvom itd...

Razlika sa freelancerom je ta sto je ovo OGROMNA igra. Ima dosta misija ali nije samo rec o njima kao sto je to u freelanceu. Freelancer po meni ima jedino bolje uradjen deo pri borbi. Ovde je to malo bezveze odradjeno. Naime ne mozes da ciljas misem, vec moras da centriras target na centar nosa broda i onda da ga tamanis. Upravljanje misem je katastroficno. Dzojstik je malo bolji. Ali ja preporucujem tastaturu.

Sto je mene tice ovo je kao dobrano prosiren Frontier, u neku ruku. Da su mu jos odradili borbu kao kod freelancera bila bi perfektna. ali i pored toga moze da prodje.

Ne znam zasto se lozite na te borbe iz Freelancera...meni su te fore sa topovima koji se zasebno kontrolisu bezveze...meni je filing igranje sa dzojistikom i zato su mi zasebne kontrole nad topovima nekako "protivprirodne" i jednostavno preterano lake. Naravno, nekome ko nema dzoj vec igra misem sistem Freelancera je verovatno izvanredan ali meni je nekako "prearkadan", ako shvatate sta hocu da kazem 🙂

Nazad
Vrh Dno