Šta je novo?

X2 The Threat Problem

goci1

Čuven
Učlanjen(a)
24.01.2001
Poena
619
Imam problem sa igrom jer se rusi pri svakom pokusaju da zapocnem new game i izbacuje me na windows desktop. Inace simulation mod radi i benchmark mod radi. Imam instaliran dx9b i 53.03 (skoro sam ih instalirao jer sam mislio da je problem u 44.03 detonatorima) Graficka je MSI TI4800 SE, procesor Athlon 2400@13x166 (probao sam in default, ista situacija) . U drugim programima i igrama nisam imao probleme...
Danas sam odneo igru kod druga koji ima neuporedivo slabiji racunar (cell 1.1 i gf440) ali sam hteo da se uverim da je sve ok sa diskovima. kod njega se igra startuje ali nenormalno secka. Inace primetio sam da kod mene ucitavanje ove igre neuporedivo duze traje tj. kada pritisnem start iz glavnog menija igre prvo se pojavi crni ekran i to traje 30-tak sekundi pa se onda tek pojavljuju one slike sa loading... natpisom onda hard pocne intezivnije da radi i pojavi se windows desktop... Inace i kada startujem samu igru i pocne uvod tj ona nvidiina rekalma i ja pritisnem esc traje oko 30 sekundi dok se pojavi glavni meni!
Inace u bencmark modu igra prikazuje da prosecno imam 49 frejmova (najmanje 30) a onaj uvod i sam benchmark mod seckaju na momente.

Jos jedna stvar ne mogu nikako da kontrolisem brod (u simulation modu) uz pomoc Wingman Rumble pada iako ga uredno prepoznaje na onom ekrancicu gde stoje input devices.

Da li neko ima predlog sta bih mogao da probam da nateram ovo cudo da proradi!

mozda je do wina probaj nesto i u biosu da cackas :)

sta na primer da cacnem posto ja stvarno vise nemam ideja?

pa naprimer:
agp fast write
agp fast read
agp 8x enable
i jos ponesto za agp
neznam stvarno vise mozda je do wina

agp fast write
agp fast read

probao sam da menjam ova setovanja tj. da ih ukljucim posto su bila iskljucena, nista se nije promenilo, agp 8x je ukjuceno inema mogucnosti da se iskljuci.
ima li neko jos neku ideju
inace windows je instaliran pre manje od mesec dana tak da je manje vise sveza instalacija.

agp fast write
agp fast read

probao sam da menjam ova setovanja tj. da ih ukljucim posto su bila iskljucena, nista se nije promenilo, agp 8x je ukjuceno inema mogucnosti da se iskljuci.
ima li neko jos neku ideju
inace windows je instaliran pre manje od mesec dana tak da je manje vise sveza instalacija.

Nisam siguran u cemu je bio problem ali je reinstal windowsa resio problem i sada radi X2 bez problema (mada deluje jako zahtevno) inace jos uvek nisam uspeo da namestim da brod kontrolisem game padom. Da li je neko uspeo da to uradi i gde se bira nacin kontrole broda.

da li je moguce da niko ovu igru ne igra sa game padom?

Kontrole biras u meniju koji ti se prvi pojavi u Input Device sekciji...Inace ovo se igra sa dzojistikom, a gamepad niko zdrav ne koristi, sem za arkadne igrice koje su uglavnom portovi sa konzola :d (bas sam odvratan :))
Inace jel ti to X2 ne nudi uopste opciju za gamepad ili nisi uocio stavku u meniju ?

Kod mene nema nikakve opcije za game pad u meniju. Inace ovaj game pad ima dva analogna dzojstika na sebi pa mislim da bi moglo da se igra sa njim.

a evo i resenja mog problema posto imam logitec gamepad

X² - The Threat Patch 1.1
IMPORTANT NOTE
The first time you load an old 1.0 savegame with 1.1 the savegame will have to be converted. This can take several minutes. This is only a one-time effect. Save again and the loading time will be normal.

There are several versions of patch 1.1 . To download it from the Egosoft website you have to register using the online registration key of your product. This will make sure you always get the right version of the patch.

DOWNLOAD LINK: www.egosoft.com Please follow the instructions found at the bottom of this page to download X2-The Threat patch version 1.1

BUGFIXS

FIXED: Support for some joysticks did not work.
FIXED: Crash in sectors with a distant laser tower (E.g Ore Belt)
FIXED: Memory Leak when leaving cockpit view could cause slow down of the game and huge savegames
FIXED: Possible hang of game in sectors with more than 40 free floating ware containers
FIXED: Possible hang of game cause by NPC trading

Jedini problem je sto samo regisrovani korisnici mogu da skinu patch.

Da li je mozda neko nasao resenje za skidanje tog inkriminisanog patch-a!
Evo sta kaze Razor na to:

this patch was impossible to get ahold of, fucking egosoft with their fancy "you have to register to get the patch". Well, Razor to the rescue, here it is for the masses, enjoy! ;)

Dante

Ja sam uspeo da ga skinem sa nekog ruskog foruma. Nasao sam ga preko googla i nemam pojma koja je adresa. Inace ima oko 7mb ako ne uspes da ga skines javi se da ti ga posaljem.
Pozdrav

Nasao sam ga i ja, hvala u svakom slucaju!

Da li si primetio (kad ga crackujes naravno) da posle nekog vremena pocinjes da gubis pare, i da nacije postaju neprijateljske bez razloga!
Da li je to inteligentna zastita o kojoj je Egosoft pricao?
A mozda je i neki glupi trik na X-treme nivou!
Reci mi svoje iskustvo, ili bilo ko drugi koji igra igru!

(v1.0 je lepo crackovana pa nema tih problema!)
(v1.0 Crack by Deviance, v1.1 Crack by Rasor)

I meni se smanjio novac ali sam mislio da sam kupio nesto pa nisam obratio paznju. Sto se tice nacija tacno je da su postale neprijateljski raspolozene. Kod mene su sve neprijateljske osim paranida. Nije mi palo na pamet da je to do cracka. Mozda se ipak vracam na 1.0
Pozdrav

imam resenje za nase probleme. Dante javi se na pm ako te zanima

Juce je izasao novi crack za v1.1 i radi dobro!
www.gamecopyworld.com
keyword samo:x2

Nazad
Vrh Dno