mknez
Slavan
- Učlanjen(a)
- 11.07.2007
- Poena
- 309
Naime nekidan kupim x2 250 i postavim ga umesto x2 240 i sada cim upalim komp bios mi ocita temperaturu od 55 stepeni sto je nemoguce nakon par sekundi vremena , nije u pitanju lose postavljen kuler posto sam probao sa tri koja imam i posavljao drugu pastu i slicno narocito zato sto onaj x2 240 nije prelazio nekih 40 stepeni.
A sto je jos cudnije kad dodirnem kuler prstima on uopste nije topao nego onako cisto mlak.
Update biosa odradio nevredi, nije to toliki problem samo po sebi nego me ubi ventilator zato sto ga "visoka temperatura" natera da se vrti na max brzini.
Nista mi nije jasno da'l procesor ima fabricku gresku pa daje pogresna ocitavanja biosu ili sta vec jel imao neko slicna iskustva
A sto je jos cudnije kad dodirnem kuler prstima on uopste nije topao nego onako cisto mlak.
Update biosa odradio nevredi, nije to toliki problem samo po sebi nego me ubi ventilator zato sto ga "visoka temperatura" natera da se vrti na max brzini.
Nista mi nije jasno da'l procesor ima fabricku gresku pa daje pogresna ocitavanja biosu ili sta vec jel imao neko slicna iskustva
Poslednja izmena: