Šta je novo?

x1650XT Review

eh, ATI nikako da se sabere u toj srednjoj klasi. Zamisli tek u februaru-martu kad izađu GeForce 8200, 8400 i 8600. ATI će tek tada izbaciti R600, a RV6xx čipove tek tamo oko leta, možda i kasnije. To znači da će nVIDIA opet da se omasti u srednjoj klasi sa GeForce N600GT karticama... Jel sme neko da se kladi? 🙂

Totalno su se pogubili tamo gde su nekada bili najjaci 🙁

eh, ATI nikako da se sabere u toj srednjoj klasi. Zamisli tek u februaru-martu kad izađu GeForce 8200, 8400 i 8600. ATI će tek tada izbaciti R600, a RV6xx čipove tek tamo oko leta, možda i kasnije. To znači da će nVIDIA opet da se omasti u srednjoj klasi sa GeForce N600GT karticama... Jel sme neko da se kladi? 🙂

U to ne sumljam ali ne verujem da ce nVidia da izbaci nsto pre aprila.Ionako sam citao po netu da je zakazano za april a da jedino mogu da izbace pre ako bas zele da pobiju ATI.Sto se mene tice bolje da ne izbacuju sto pre nego natenane.Moze i njima da se omane.
Ali mnogo mi ovo cudno sto XT toliko sporiji od GTO.Razlika je ipak prevelika, valjda zele vec da skinu taj 7600GT sa trona a ne da kose sa GS.Ovo je CF/SLI test tako da verovatno su drugacije stvari u Single rezimu.Ili je ovaj novi most izbgaovan ili je do drajvera.Drugo ne vidim.

Poslednja izmena:
S obzirom da Ati nema s čim da parira 7600 karticama, nVidia može polako da razmišlja kad će i kako će 😉

Pa sve od 9xxx serije je bilo zakon kad je ATI u pitanju...od 9200 preko 9550 do 9600pro a da ne govorimo o 9600xt...sve se prodavalo ko blesavo u odnosu na bilo koju NVIDIA 5xxxx karticu.
Tu ih je ATI ubio, vec sledeca generacija kartica je koprcanje, tacnije x600pro itd se nisu videle...

Ja samo ponavljam , nece valjati ako ne bude konkurencije, i jednima u drugima, onda ce jednostavno moci da izbace novu generaciju kartica i lupe 300eur-a cenu za srednju klasu karte i kazu izvolte...ko oce evo vam, ko nece, ne mora...

Pa to je jedna jedina generacija u kojoj je ati bio bolji u srednjoj klasi.

@colt
Gledano iz perspektive nekoga ko je imao npr. ti4200, koji je mozda bio nesto tipa niza visa klasa 🙂, ali je kostao manje od 200€ vrlo brzo, 9600pro nije bio nikakav upgrade, slicne perforanse, cak po negde i sporiji, a znatno kasnije se pojavio naravno.

@colt
Gledano iz perspektive nekoga ko je imao npr. ti4200, koji je mozda bio nesto tipa niza visa klasa 🙂, ali je kostao manje od 200€ vrlo brzo, 9600pro nije bio nikakav upgrade, slicne perforanse, cak po negde i sporiji, a znatno kasnije se pojavio naravno.

Pa srednja uvek zamenjuje predhodnu visu.A da je 4200 bio brzi ne bih rekao.

@colt

9600pro je neuporedivo bolja kartica od Ti4200, cak je i Radeon9550 daleko bolji...

da slazem se cak je i 9550 bio bolji imao sam obe karte pa vam kazem iz licnog iskustva.

Nazad
Vrh Dno