Šta je novo?

X Wave zvučnici Maestro II

fr0z3n

Slavan
Učlanjen(a)
28.09.2007
Poena
301
Hteo bih da kupim neki extra 5.1 sistem i baš ovaj mi je pao za oko.
Zanimaju me vaša iskustva i mišljenje u vezi sa ovim zvučnicima?
Da li imaju još neki bolji zvučnici za te pare(cena im je oko 150e)?

Unapred Hvala!

pogledaj pa dodaj za neko zvučnije ime, tj ako si u mogućnosti :)

nemam ništa protiv datog modela, nisam ga čuo, ali verujem da može i nešto bolje da se nađe.

znaš li koja je namena datih zvučnika? ako ti trebaju za igrice možeš da prođeš i jeftinije, npr sa Geniusom 5.1 HT 5000W, ili se odlučiš za neku muziku i pojačalo sa 2 zvučnika, što bi definitivno bila moja preporuka :)

pozdrav i srećna kupovina :wave:

Zašta mi trebaju?

Zvučnike koje planiram da kupim bih koristio za računar.
Tj, slušanje muzike, gledanje filmova, igre su mi manje bitne....

A dvoumim se između
1.XWave zvučnici Maestro II
2.Blueberry SW-X55SL
3.Genius SW 5.1
Ove druge i treće sam čuo uživo i zadovoljan sam.
Dok XWawe nisam, pa me zanima da li ima neko te zvučnike i da li je to prava stvar za mene?

Poslednja izmena:
ja ne bih nista od toga......skupio bih jos malo para i uzeo altec najbolji komp 5.1 model.

mislim da je bio ironičan :S:

ako ti je namena zvučnika muzika i filmovi, mogao bi da ideš na stereo, tj 2.0 ili 2.1 zvučnike, naravno kompjuterske, i dobio bi neki od vrhunskih modela (i naravno kvalitetniji od cenom istih 5.1 modela, pitam se samo zašto :d), a ako se protegneš još malo (mada možda i ne budeš morao) kupiš pojačalo i zvučnike i vidiš šta je dobar zvuk :)

:wave:

5.1 do 150e

Suicide_samurai Hvala na datim odgovorima, medjutim mene isključivo zanima 5.1.
Šta misliš o
GENIUS SW-HF 5.1 5000
i
SW-5.1 Home Theater?
Koji su bolji?
E sad šta tražim od zvučnika?
Kad pojačam do max da se čuje kvalitetno bez distorzije i šumova ili nedaj bože da probijaju...

Poslednja izmena:
Takvi zvučnici ne postoje... Bar ne za te pare.

Suicide_samurai Hvala na datim odgovorima, medjutim mene isključivo zanima 5.1.
Šta misliš o
GENIUS SW-HF 5.1 5000
i
SW-5.1 Home Theater?
Koji su bolji?
E sad šta tražim od zvučnika?
Kad pojačam do max da se čuje kvalitetno bez distorzije i šumova ili nedaj bože da probijaju...

Mozda ti je bolje da razmislis o Kucnom 5.1 sistemu tipa LG, Panasonic.... Za 12000-13000 hiljada moze da se uzme solidan sistem, garantovano ce bolje svirati od gore navedenih modela. Za 150 eura bolje ne mozes bolje proci!!!! Slusao sam vise takvih uredjaja i sasvim dobro rade za te pare. Povezes ih sa kompom i udri do mile volje.
Genius 5.1 Home Teatar sam slusao u nekoliko navrata. Sto bi rekli "gruvaju", nemaju neki kvalitet zvuka, ali sa nekom odgovrarajucom zvucnom mozda bi mogao da dobije iole pristojan zvuk. Ali, dosta ljudi se zalilo na ovaj sistem....zeza ih potenciometar, puno se greju,itd...

Kao sto je rekao Sava.sm za 150 eura ne postoji sistem koji ti trazis! Pozdrav.

Ima li neko iskustva sa Shockwave SW 550 5.1?

Nazad
Vrh Dno