Šta je novo?

x-fi_xtrememusic

-Aki-

Slavan
Učlanjen(a)
23.11.2005
Poena
320
Moja oprema  
Laptop
MacBook Air (13-inch, Mid 2015)
Tablet
iPad mini 4
Mobilni telefon
iPhone 11 pro, iPhone SE 2020
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
Planiram da pazarim ovaj SB u neko skorije vreme..pa me interesuje Vase misljenje o tome da li vredi dati 140e,samo zbog slusanja muzike preko kompa..inace ranije sam imau audigy LS,na koji sam povezao Sony sistem sa zvucnicima od 100 vati 6 oma i stone creative T3000 zvucnike..dakle,da li cu dobiti nesto(konkretno mislim na kvalitet reprodukcije kako audio tako i mp3) investiranjem u ovako skupu zezalicu.. :,,:

x-fi xtrememusic u oem varijatni nije los a pala mu je cena.

Mnogo je 140e za x-fi, za te pare se ne isplati. Ako ti je primat muzika i filmovi, onda ti savetujem neku m-audio karticu- revolution ili Audiophile 2496

FuRious, procitaj od kada je thread... nego ga je to ovaj deckic podigao, verovatno mu zafalilo 60-ak postova za male oglase.

Inace, sad je X-Fi XtremeMusic oko 90 evra. Bulk, bez kutije.
Sasvim OK cena.

Ljudi, tema je izvađena iz praistorije - kraj 2005. godine.

p.s. Sad vidim da je Scooper izvadio još bar 10 tema pored ove :bottle:

Poslednja izmena:
WOW!!! Eto informacije koje sam cekao.... ocito da kada je tema postojala, malo ko je i razmisljao o ovoj karti...u svakom slucaju, qpljena je i isplati se svaki dinar...(dadoh sam sebi odgovor, 2 godine kasnije)

Poslednja izmena:
WOW!!! Eto informacije koje sam cekao.... ocito da kada je tema postojala, malo ko je i razmisljao o ovoj karti...u svakom slucaju, qpljena je i isplati se svaki dinar...(dadoh sam sebi odgovor, 2 godine kasnije)

svaka cast na brzoj realizaciji:smash: inace karta je ekstra:-devil-:

Ko zna, mozda imam jos neke teme iz preistorije, na koje nemam odgovor...moracu malo da proceprkam forum :D

Vrh Dno