Šta je novo?

X-fi Xtreme Music

Dark Magician

Čuven
Učlanjen(a)
17.01.2011
Poena
655
Sa vremena na vreme u 5.1 modu, kanali menjaju mesta, tipa prednji na zadnje, zadnji na centralni i woofer. Bitna stvar je da sa ASIO-om u AIMP 3 se to nikad ne desava. Desava se i dok je zvuk koji pustam 2.0 i 5.1, primera radi gledam YouTube cujem kvrc i zvuk ode nazad, Ili gledam film i odjednom glas od centralnog ode u zadnji. Pustio sam da vidim sta ce da se desi ako nista ne diram i posle nekog vremena se vrati na normalno, ili moram da idem da promenim mod etc u 7.1, pa da vratim na 5.1.

stoj džoni, stoj !

nisi nam reko koje drajvere koristiš, na kom si os-u ... etc... etc...

u sv. slučaju skini daniel k auzentech prelude modded drajvere i nećeš imati navedene probleme.

Sve iz profila, mada sam probao prvo oficijalne

Deintalirao, restartovao, instalirao, restartovao podesio i sad moram da sacekam dan, dva da vidim da li ce da pravi problem.

Gledam ja Justified, i kvrc ode zvuk sa centralnog na prednji levi. Pocinjem da sumnjam da je do drajvera, nego da je nesto drugo. Naravno morao sam u control panel da promenim mod u nesto drugo pa da vratim nazad na 5.1.

Dvaput za deset minuta. Da li bi mogla da se pregreva pipnuo sam heatsink dosta je topao, ne vruc. Mada kako radi bez problema kada pustam muziku kroz ASIO? I desava se bez obrasca, nekad dva dana bez problema, nekad tri cetri puta za jedan sat.

Poslednja izmena:
problem koji imaš je druge prirode, jer upravo, bez ikakvih problema, koristim baš te drajvere na windowsu 7 32 bit .

Mislim da je problem bio do rama, trenutno nekoliko dana nije bilo problema. Mnogo mi je trebalo da to shvatim. :p

Nazad
Vrh Dno