Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Jel zna neko kako da povezem Leadtek tv karticu sa ovom muzickom? Na TV kartici ima izlaz za zvuk sa kablicem a na muzickoj kartici nigde nema da se to ukljuci! Postoji resenje neko? ili da bacam nedavno kupljenu muzicku i tv karticu?
Inace na svakoj zvucnoj karti mora da ima audio ulaz. Alternativa je da nabavis audio kabal, sa 4 pina (cini mi se) za interno povezivanje tv i zvucne karte.
EDIT:Ipak je 3 pina. Na mestu gde treba da bude 4ti pin je prazno.
Meni je lik iz Silkena zalemio bananicu na kabl kojim sam do tada povezivao TV kartu i maticnu plocu koja je imala integrisanu zvucnu.
Dakle posto vise nisam mogao da interno povezem TV kartu i X-FI titanium sad ih povezujem interno-externo da se tako izrazim tj jedan kraj kabla ide u plavi ulaz na X-FI a drugi tamo gde je i ranije bio na izlaz iz tv karte ali na samoj karti a ne na njenim externim konektorima. Malo se gadjam se izrazima ali oprosticete mi