Šta je novo?

X-Fi Titanium + Tv

jbl

Slavan
Učlanjen(a)
06.06.2005
Poena
349
Jel zna neko kako da povezem Leadtek tv karticu sa ovom muzickom? Na TV kartici ima izlaz za zvuk sa kablicem a na muzickoj kartici nigde nema da se to ukljuci! Postoji resenje neko? ili da bacam nedavno kupljenu muzicku i tv karticu? :D

iz back panela leadteka ubodes kablic u line-in (plave boje) ili nisi dobio taj kabal?

Aaa,nisam znao da postoji i ta varijanta :) Inace taj kabel nisam dobio koliko znam... nabavicu ga pa cu probati,hvala ti ;)

Edit: Kontam da mi ovaj kabel treba jer drugacije ne moze,jer ima uopste da se kupi to negde??

Prilozi

• Untitled-2.jpg
    Untitled-2.jpg
    27.7 KB · Pregleda: 153
Poslednja izmena:
Inace na svakoj zvucnoj karti mora da ima audio ulaz. Alternativa je da nabavis audio kabal, sa 4 pina (cini mi se) za interno povezivanje tv i zvucne karte.

EDIT:Ipak je 3 pina. Na mestu gde treba da bude 4ti pin je prazno.

Poslednja izmena:
Meni je lik iz Silkena zalemio bananicu na kabl kojim sam do tada povezivao TV kartu i maticnu plocu koja je imala integrisanu zvucnu.
Dakle posto vise nisam mogao da interno povezem TV kartu i X-FI titanium sad ih povezujem interno-externo da se tako izrazim tj jedan kraj kabla ide u plavi ulaz na X-FI a drugi tamo gde je i ranije bio na izlaz iz tv karte ali na samoj karti a ne na njenim externim konektorima. Malo se gadjam se izrazima ali oprosticete mi

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno