ali mi nemamo ovaj fensi meni
gde to da nabavim?
Nisam se mnogo igrao sa tim opcijama. EAX sam ostavio na defaultu, sto je negde na 80%, a od donjih preseta nisam izabrao nijedan, to je više do afinitita, ali ja ne vidim smisao zašto bi na muziku dodavao te reverb efekte, pošto sa svakim muzika zvuči kao da dolazi iz kante.
Crystalizer je na 50%, nisam primetio neku razliku u zvuku između toga i 100%. U svakom slučaju probaj da experimentišeš dok ne nađeš podešavanja koja će na tvom sistemu biti najbolja.
Inače, ja sam sa karticom dobio samo drajver za Vistu, a pošto koristim XP morao sam da skinem drajver sa neta i našao samo neki koji nema fensi menije koji se vide na ovoj stranici: http://soundblaster.com/products/product.asp?category=1&subcategory=208&product=14066#1
Inače, ako neko zna da mi kaže zašto na sajtu Creative nema najnovijih drajvera za ovu karticu koji se mogu naći drugde?
Moze li mi neko reci gde ste kupili creative x-fi music, nigde ne mogu da je nadjem.
Odg posaljite na [email protected]
Unapred hvala
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari