Šta je novo?

X-Fi Music - softverski problem

damirbaj

Banned
Banovan
Učlanjen(a)
18.01.2004
Poena
349
kada menjam modove na primer iz entertainment u game mode ne ucitava mi master volume kao sto sam ga zadnji put podesio na 90% vec ga ucitava default 45%...e ja sam sad buljio i nigde nisam nasao kako da save-uje podesavanja za master volume kad joj odredim...podesavanja u mixeru koja odredim pamti...dakle jel zna neko resenje za ovaj problem?

I meni se nesto slicno desava, ne svaki put, i prakticno nema pravila, desava se da mi smanji master volume na pola, bez razloga.

bagovit softver...ili se sa necim konfliktuje...secam se da mi je integrusa smanjivala volume na pola svaki put posle paljenja programa za merenje temp procesora i sistema...

Jel se to stalno desava ili samo prvi put? Reinstaliraj X-Fi Suite. Za Vistu ti teba novi paket.

koristim XP,a problem se desava vec 3 dan od kako imam karticu...sad cu sve da reinstaliram.

Da, izasao je i moze da se skine sa torrenta po netu ili da se naruci od Creativa, placa se samo postarina.

Da, izasao je i moze da se skine sa torrenta po netu ili da se naruci od Creativa, placa se samo postarina.

Mozes li reci samo da li da skidam taj Suite paket sa torenta ili mozda YouP-PAX tj. X-Fi2 suite sa linka koji si dao na http://www.benchmark.co.yu/forum/showthread.php?t=127236?
Da li su to isti paketi?

I jos jedno pitanje: da li skinuti i instalirati obe stvari od della koje su u gore pomenutom threadu (onaj driver iz attachmenta i onaj sa dell sitea direktno)?

Poz

Taj X-Fi2 je prethodna verzija ili neki RC a kada je Creative sve zavrsio izbacio je final varijantu, tako da bolje Creativovu. Sa Dell sajta je ceo driver iz kojeg treba uzeti taj file koji sam ja naknadno postavio posebno. Tako da je potrebno samo uzeti onaj mali file.

Nazad
Vrh Dno