Šta je novo?

X-Fi Extreme Music u Bg??

Rincewind

Slavan
Učlanjen(a)
02.10.2007
Poena
330
Moja oprema  
Mobilni telefon
Honor 20 PRO
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
Nema je nigde a mene zanima ako se vec nece proizvoditi kao sto sam procitao ovde na forumu koja bi joj bila adekvatna zamena ako kazete da je Extreme gamer mnogo slabija barem po izgledu?

Trebalo bi da stignu za oko 2 nedelje, zadnji put je stigla jako mala kolicina :(

NEMOJTE KUPOVATI X-fi extreme music low u Gigatronu- to nije prava x-fi extreme music a pritom kosta 6600 dindzi

Sta ne kapiras- kartica je fake. Uostalom video sam negde na forumu da je jos neko vratio pomenutu karticu kupljenu u Gigatronu tako da...

Nije fake, majku mu... vec cenim da uvaljuju standardnu Gamer umesto Music-a. Ta je bila prica svojevremeno.
Kao, "to je to"... ne, nije to to, iako je slicno, prakticno identicne karakteristike, iako fizicki ne lice ni blizu... ali opet - nije to to. Xtreme Gamer je jedno, XtremeMusic je drugo.

Tesko da ces naci novu ja sam trazio i jedva sam izbunario polovnu. Vredi svaki dinar

Tako sam i ja u MicroSystems-u uzeo kao XtremeMusic Bulk a ustvari dobio cistog XtremeGamer-a no zadzao sam karticu sve jedno ..

Nije mi samo jasno zasto to zovu XtremeMusic bulk/low ?? pa iz aviona se vidi da je kartica cist Gamer a ne Music ..

Posteno je od njih sto su barem stavili tu oznaku low pa malo upucenije navodi na odredjenu sumnju inace prodavci se prave ludi iako im se vec desavalo da im ljudi vrate karticu kad provale sta je u pitanju- za cenu koja je 500 dinara veca od prosecne cene prave Xtreme Music necu ni da pricam

Niko se tu nepravi lud, niti zeli nekoga da namagarci.Ta kartica se prodaje pod imenom pod kojim je stigla od uvoznika sa normalnom obracunatom marzom. Bilo koji proizvod koji kupis u Gigatronu mozes da vratis u nekom normalnom roku (10 dana) pod izgovorom da si nezadovoljan proizvodom. ( Sve sto je potrebno je da sacuvas racun i originalnu ambalazu). Novac ces dobiti nazad.

Poslednja izmena:
Nije mi samo jasno zasto to zovu XtremeMusic bulk/low ?? pa iz aviona se vidi da je kartica cist Gamer a ne Music ..
Nije mi meni jasno, al' ajd'... a ono "low" bi moglo da mu dodje kao "low profile", jer karta zaista tako izgleda, tj. takav joj je PCB.
Sad, to sto i takva karta ima svoj naziv, a on je Xtreme Gamer, a ne neki "XtremeMusic low" whatever, druga je prica...

P.S. Onaj "bulk" deo ti je jasan, valjda :p... takva je oznaka znala da stoji i uz neke Music-e. Naravno, uz one koji idu samo u kesici :)

Jeste razumem bulk pakovanje :)

Ali mi je mnogo glupo sto tako ustvari prodaju Gamer-a, i ja sam se zahebo kad sam uzeo jer nisam ja isao licno i tek kuci kad sam dosao vidim da je to Gamer kartica ..

Kad kazem da se prodavci prave ludi znam na sta mislim. Ne moras ti da mi drzis nikakva predavanja. Zvao sam i uvoznika i oni nikad nisu culi za takvu karticu. A prodavce sam pitao da li je to prava Extreme Music a on je pokusao da mi objasni kako je ta low oznaka mozda neka njihova interna nomenklatura koja oznacava bulk verziju.

E ovako, sad sam proverio fakturu od Iris Mega sa tacnim nazivom proizvoda koji smo mi dobili od njih i izgleda ovako: X-Fi Extreme Music Low Bulk pod tim nazivom je ta zvuna stigla u Gigatron poslednja dva puta. Cena od 6600 je nasa maloprodajna cena sa klasicnom marzom. Znaci ako uvoznik laze nas i mi lazemo musterije i sve se to da proveriti. Jos jednom napominjem da svaki proizvod koji kupis u Gigatronu mozes da vratis i ako je on 100% ispravan, dovoljno je da ti se nesvidja npr. ambalaza.

Ma nisam ni sporio da kartica ne moze da se vrati. Ja sam pitao lika koji radi da mi proveri od koga je kartica nabavljena i on je nesto mumlao trazio po gigatron sajtu na kome ima samo extreme music bulk. Onda sam trazio da mi da telefon pyramid shop-a jer sam pretpostavljao da su iz computerland-a uzeli karticu i on mi je dao fon i na tome se zavrsila nasa komunikacija. Uglavnom pitao sam dvojicu prodavaca iz 27. marta da mi kazu da li je to neka osakacena verzija extreme music-a i nisam dobio negativan odgovor. A kad sam nazvao u Cara Nikolaja rekli su mi da uopste nemaju tu karticu iako naravno nisam pitao da li imaju u samoj radnji. Pritom, kako sam vec pomenuo na sajtu gigatron shopa stoji samo exteme music bulk i to po nesto nizoj ceni i ja sam pretpostavio da su malo digili cenu zato sto kartice vise nema u gradu. Nemoj pogresno da me razumes nemam ja sa Gigatronom nikakvih losih iskustava, kupovao sam kod njih par stvari i imate dosta dobre cene. Ali na ovom konkretnom primeru su morali da me upozore da to nije kartica koju trazim jer sam bio na korak od toga da je kupim.

P.S. Jel znas da li jos uvek u prodavnici na Banovom brdu radi onaj malo stariji lik, Bosanac?

Ok, ajde da kazem da smo se ja i ti razumeli. Mada moram priznati da je sve skroz konfuzno sto se tice ove kartice pa da nije ni cudno to stu se prodavci zbunili. Da Nikica radi u radnji na BB. Pozdrav :wave:

Da ostavimo po strani ovaj mali nesporazum, zanima me gde ima ova kartica (X-Fi extreme music) u Srbiji (nova ili polovna)? Ne zanima me da li dolazi u kutiji Plazma keksa ili uz nju ide i Dzesika Alba:p, samo da je cist X-FI cip na njoj, da ide sa pratecom opremom i da je ispravna! :D

Jeste razumem bulk pakovanje :)

Ali mi je mnogo glupo sto tako ustvari prodaju Gamer-a, i ja sam se zahebo kad sam uzeo jer nisam ja isao licno i tek kuci kad sam dosao vidim da je to Gamer kartica ..
Tacno tako... prilicno glupava situacija.

E, sad mi pade na pamet: a sta li donose kad im trazis Gamer? :D:D:D
Ceskaju se po glavi i kazu "a, pa to nemamo"? :) :d

U tom slucaju... daj 5 tih GamerHigh-a :D:D:D

Poslednja izmena:
Ljudi ima li nekih frishka informacija o ovoj karti tj. gde se moze naci i za koje pare ???

A prednosti Music u odnosu na Gamer su...???

Pa ja ne bih tacno znao da ti kazem, ali je jeftinija a kartica ko 2 Gamer-a po velicini.
Rekao bih da je ozbiljnija sto se tice zvuka (ali ko sto rekoh nisam bas strucan)
Guglaj malo sigurno ima takvih poredjenja... Ja sam vec prelomio da je kupim ali sad ne mogu da je nadjem nigde... A ovu temu vishe niko ne posecuje fck.

Ma Gamer i Music su bukvalno iste kartice, razlika je sto je Music malo bogatija software-om, znaci ima tu vise software-skih opcije, ovako su inace manje vise slicne kartice. ( ako ih i fizicki ne gledamo :) )

Mislim da su stigle X-fi Music u Atom Computers, mogao bi JoKa da potvrdi. :)

Znam da su iste, zato i pitam, da vidim zasto ste toliko zapeli za Music umesto gamera. Manite se potere za Music i uzmite gamera, jos cete lepo bez problema moci i front audio da prikacite.

Kolko je X-fi Music (ili Gamer) bolja od ovog mog X-fi Audia ? (to beše neki Audigy u suštini?)

Jel se isplati zamena, čisto što se slušanja muzike tiče? Zvučnici front su Altec ATP3 za sad...a beck Sony mini-linija...

Sumnjam...al ajde da pitam :)

Vrh Dno