Šta je novo?

www.xbitlabs.com

Učlanjen(a)
05.12.2004
Poena
320
Да ли је неко приметио да се овај сајт доста скењао и последње време? Изашао Phenom тестова нема. Изашле 3800 картице тестова нема. Али зато има тестова рутера и DDR3 меморије који мало кога занимају. Нису никад журили да избаце тестове најновијих компоненти али ово већ постаје безвезе. Нарочито ми се свиђао сајт зато што су једини колико сам видео који су мерили потрошњу процесора и графичких картица. О чему је реч?

Imali su prilično dobre testove. Ne znam u čemu je fora. A ni digit-life, tj. ixbt.com nije kao što je bio. Testiraju tamo sa nekim Serious Sam-om. Nema pet igara u testu...

Mozda su postali suvise zavisni od finansiranja kompanija cije proizvode predstavljaju pa su ima pare postale slatke ;)

xbitlabs mi je oduvijek bio najdrazi HW sajt, ali moram priznati da se jesu srozali. Nazalost. :(

Nadajmo se da je to samo privremeno. To sto nema testova HD3800 serije ne treba cuditi previse, jer xbitlabs uglavnom kasni sa testovima (no zato ih posteno uradi!), ali da je svaki drugi test router ili nesto trece, to smrdi.

Ја њима :
Greetings.
I have been visiting your site for a long time and I've always thought it's one of the best hardware sites available. You had test no one else had like CPU and GFX card power consumption tests using modified boards. You were never in a rush to be the first to publish tests of the latest hardware but lately there more tests that few people will be interested in than those of interest to most people. HD 38x0 came out and I saw no tests on your site. Same goes for Phenom and 790 chipset family. What is going on with your site?
Поздрав из Србије
Они мени
Thank you very much for the feedback. Yes, we have been falling a little behind for internal reasons. We will get back on track by January 1st. Thank you for staying loyal to us.

Nista, cekamo januar.

Primetio sam... Posto sam na njihovoj mail listi, uvek kada mi stigne mail nadjem po nesto interesantno, a sada, najcesce se desava da obrisem po nekoliko maila dok ne stigne neki u kome zaista nesto vredi. Stvarno su bre smorili sa testovima RAM memorija. Mada onaj roundup monitora je pao kao neko osvezenje, ali pored toga nista. Cak i on je bio pretrpan samsungovim modelima :(

Vrh Dno