Šta je novo?

www.radar.co.yu

PJ

Moderator
Super Moderator
Učlanjen(a)
03.09.2000
Poena
1,445
Ima li kakve koristi od ovoga?

Aha, isao sam tamo i u listi sajtova pise da je Benchmark posetio cak jedan covek toga dana...

Verovatno broji posete samo onih koji imaju instaliran Radar?

Evo sada kažu da danas nije bilo ni jednog posetilaca na Benchu, i kao zauzimamo neko 2215. na dnevnoj listi. Mislim, ono, čiste gluposti. Pomisliće ljudi kada tamo odu, da je opala posećemost Bencha :D

Ma bre takav nacin funkcionisanja je cista budalastina...

Ideja nije loša, ali ipak nema baš neke šanse da to poživi. Ali ipak, ne kontam šta su sa svime time hteli. Ako su baš hteli to da proradi, onda su trebali da svakome pošalju mail, pa da znamo o čemu se radi. A ovako ko muva bez glave :D saznajemo stvari, takoreći, oni...

Mozda su ipak OK likovi....nsiu hteli da spamuju :)

Znaci ipak funkcionise po principu: sto vise usera, to funkcionalnije, ali do velikog broja usera treba stici :(

PJ je napisao(la):
Mozda su ipak OK likovi....nsiu hteli da spamuju :)

Znaci ipak funkcionise po principu: sto vise usera, to funkcionalnije, ali do velikog broja usera treba stici :(

Ma funkcionise slicno kao Alexa, a Alexa ima mnogo, mnogo vise korisnika pa su im rezultati potpuno nemerodavni (dva korejska portala posecenija od Google-a? Ma, da!)

Ma da, ja sam bas gledao neku listu posecenih YU sajtova po Alexi, cast mnogima ali ispada da na Benchmark niko ne dolazi...

Peca je napisao(la):
Ma da, ja sam bas gledao neku listu posecenih YU sajtova po Alexi, cast mnogima ali ispada da na Benchmark niko ne dolazi...

Oni rade na principu ja tebi -- ti meni. Ti treba da na sajt stavis reklamu za Alexu (Radar) i navuces svoje korisnike da ga koriste, za uzvrat oni tebe rangiraju na svojoj top listi. To je zapravo top lista sajtova koje posecuju korisnici Alexe odnosno Radara.

Te top liste treba shvatiti ozbiljno koliko i razne "nagrade" ("Golden Web Award") za sajtove.

Nazad
Vrh Dno