petkods je napisao(la):U odnosu na CM, hattrick je smor samo takav. neko to ukapira pre, a neko kasnije![]()
ZevS je napisao(la):Dok sam ga igrao stigao sam do II lige (SCG) i onda me je smorio , smorno je to sto se utakmice igraju sreda subota ..... inace kupiio sam i softwere za pomoc u izradi strategija kao i suporter .
Uf, seljaci iz Intera se stalno žale kako im sudije ne sviraju penale... ne može biti realnije... ,)Bokan Boza je napisao(la):Tako igrah ja, uzeh da vodim Inter. U celoj seconi nije mi sviran NIJEDAN penal
Pa i moj bi bio da sam tamo 4+ sezona :dmožete da izvalite koji je moj tim (jedan od 10 najjacih u svim IV ligama).
Prokka je napisao(la):pooz... evo i ja da e javim.. meni je ovo praktično prva sezona jr sam u prethodnoj odigrao samo jednu utakmicu... tako da sam sada u V.222 i ja zadovoljan.. još da prođem i treće kolo kupa što će biti *******o.. i extra.. samo mi pare prave probleme![]()
ko si ti bre mike ti?ZeeGerman je napisao(la):Ljudi, svaka čast! U prvi mah mi je bilo baš čudno da na benchu nema više ljudi koji igraju hattrick. Ja sam tamo već godinu i tri meseca, ali još uvek u IV ligi. Na osnovu mog nick-a ovde, možete da izvalite koji je moj tim (jedan od 10 najjačih u svim IV ligama).
Samo tako nastavite, a za vas koji niste mnogo pratili hattrickov forum, već je bilo nekoliko hattrick okupljanja, a dolazili su i likovi koji nisu iz BG-a. U ovom zimskom periodu, svake subote u 13h su okupljanja na Tašu, u "šansi".
poz' i dođite
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari