Šta je novo?

www.hattrick.org

ZevS

Čuven
Učlanjen(a)
17.03.2002
Poena
619
Za ljubitelje menadzer ,
online menadzer www.hattrick.org

"Igra" li neko ovo odavde?

ja sam se bio registrovan pre jedno par meseci ali mi nisu odgovorili!Sad cu opet da se reg!

Izvukoh ovu temu iz naftalina. Interesuje me da li se neko odavde u međuvremenu prijavio? Nemoguće da toliki broj fanova CM-a ovde nije zainteresovan!?

U odnosu na CM, hattrick je smor samo takav. neko to ukapira pre, a neko kasnije :)

petkods je napisao(la):
U odnosu na CM, hattrick je smor samo takav. neko to ukapira pre, a neko kasnije :)

Donekle se slažem sa ovom konstatacijom. Međutim CM ide jako brzo i isto tako (jako brzo) dosadi, osim u varijanti sa barem 3 čoveka i to za jednim računarom.

Eh, kad se setim...bili su to dani. Ali, ko zna, uskoro stiže novi (iako se više ne zove CM)....

Svejedno, ko nije probao hattrick, vredelo bi bar da proba...

Dok sam ga igrao stigao sam do II lige (SCG) i onda me je smorio , smorno je to sto se utakmice igraju sreda subota ..... inace kupiio sam i softwere za pomoc u izradi strategija kao i suporter .

ZevS je napisao(la):
Dok sam ga igrao stigao sam do II lige (SCG) i onda me je smorio , smorno je to sto se utakmice igraju sreda subota ..... inace kupiio sam i softwere za pomoc u izradi strategija kao i suporter .

Купио софтвер, уплатио супортера и онда једноставно одустао!? :lupko:

Мени је то малте не једина ствар коју "играм". Евентуално у доколици и одмаранју од свега одвозим неки рели и то је то.

Додуше, кад изађе нови CM који се неће више тако звати (свеједно), можда се неке ствари промене. :D :type:

Poslednja izmena:
kakav crni CM

Igra je toliko bagovita da nema blage veze, odograo sam par sezonea i mogu slobodno da kazem da je to najgluplji nacin na koji sam mogao da potosim vreme svog dragocenog zivota. Tako igrah ja, uzeh da vodim Inter. U celoj seconi nije mi sviran NIJEDAN penal, ni protiv mene ni za mene. Da ne kazem da mi kompjuter od dva suta da dva gola, znaci 100% ucinak a da ja iz 20 suteva jedva dam neki. A za preklapanje utakmica lige sampiona i reprezantacija da ne pricam ono je tek strasno.

Hattrick je sasvim druga prica igras sa pravim ljudima, pravo nadigravanje. Kljucna stvar je izbor taktike. Vrlo je zarazan, pa ne bi na njemu u skoro svakom trenutku visilo po 20 000 ljudi. Ah da tu je i reprezentacija....

Ja za hattrick imam samo reci hvale ali meni je poceo previse vremena da oduzima jer bas mora da si u toku u koliko zelis da imas rezultate dobre (dogurao do II lige) . Od proucavanja svakog protivnika i postvaljanja strategije .... treninga , pracenja igraca , transfera .... rezultata.... i ako su utakmice retke nekada i ne stignem da postavim taktiku , nekada nisam(odmor - putovanje) tu onda sledi kiks pa onda izgubim volju i sav trud koji sam ulozio padne mi u vodu pa onda cekaj novu sezonu ..... i tako u krug pa se covek smori :)

Bokan Boza je napisao(la):
Tako igrah ja, uzeh da vodim Inter. U celoj seconi nije mi sviran NIJEDAN penal
Uf, seljaci iz Intera se stalno žale kako im sudije ne sviraju penale... ne može biti realnije... ,)

Ponovo se izvlaci ova tema iz naftalina:)
Kakvo je sad stanje? Koliko vas igra ovu igru?

Evo ja da se javim. Ja sam skoro poceo da igram i za sada dobro ide mada sam u petoj ligi trenutno, mada se nadam da cu u ovoj sezoni da predjem u visi rang. Igra je stvarno odlicna zato sto igras sa zivim ljudima pa cak mozes da se sretnes i sa nekim od drustva u ligi(mada za ovo do sad nisam cuo od drugova, a dosta ih igra na ETF-u).

poz shtajne!
evo i ja se javljam da vec godinu dana igram ovaj HT. Druga liga sam i jedva prezivljavam.odlicna je igra i vrlo zarazna. Ima i interni forum u kojem bez citanja mozes vrlo lako da se snadjes kako i sta.

Izgleda da nas ima ovde jos koji igramo HT :)

dobro je! taman sam se zabrinuo kuda ide ovaj svet:)
koliko vidim slabo i spavamo:)
Pozdrav!

Poslednja izmena:
Takodje, hattrick je jedino sto igram, vec godinu i po...

Tim: zadrugari III.11

hattrick ?
naravno ,)

vec skoro godinu dana :,,:

razor1911
III.8

Ljudi, svaka čast! U prvi mah mi je bilo baš čudno da na benchu nema više ljudi koji igraju hattrick. Ja sam tamo već godinu i tri meseca, ali još uvek u IV ligi. Na osnovu mog nick-a ovde, možete da izvalite koji je moj tim (jedan od 10 najjačih u svim IV ligama).

Samo tako nastavite, a za vas koji niste mnogo pratili hattrickov forum, već je bilo nekoliko hattrick okupljanja, a dolazili su i likovi koji nisu iz BG-a. U ovom zimskom periodu, svake subote u 13h su okupljanja na Tašu, u "šansi".

poz' i dođite

pooz... evo i ja da e javim.. meni je ovo praktično prva sezona jr sam u prethodnoj odigrao samo jednu utakmicu... tako da sam sada u V.222 i ja zadovoljan.. još da prođem i treće kolo kupa što će biti *******o.. i extra.. samo mi pare prave probleme :(

Prokka je napisao(la):
pooz... evo i ja da e javim.. meni je ovo praktično prva sezona jr sam u prethodnoj odigrao samo jednu utakmicu... tako da sam sada u V.222 i ja zadovoljan.. još da prođem i treće kolo kupa što će biti *******o.. i extra.. samo mi pare prave probleme :(

Svi koji kreću imaju finansijskih problema. Mogao si nešto od nekih detalja da pročitaš i na hattrickovom forumu, a moguće je i da si dobio ht-mail sa uputstvima nekih iskusnijih likova koji su spremni da pomognu. Da ne objašnjavam šta je federacija, u istoj ima poseban sektor koji je zadužen za pomoć novima.

poz'

ZeeGerman je napisao(la):
Ljudi, svaka čast! U prvi mah mi je bilo baš čudno da na benchu nema više ljudi koji igraju hattrick. Ja sam tamo već godinu i tri meseca, ali još uvek u IV ligi. Na osnovu mog nick-a ovde, možete da izvalite koji je moj tim (jedan od 10 najjačih u svim IV ligama).

Samo tako nastavite, a za vas koji niste mnogo pratili hattrickov forum, već je bilo nekoliko hattrick okupljanja, a dolazili su i likovi koji nisu iz BG-a. U ovom zimskom periodu, svake subote u 13h su okupljanja na Tašu, u "šansi".

poz' i dođite
ko si ti bre mike ti?
Stvarno ne mogu da se setim kluba...
A jos ides i na okupljanja...
Ja nisam nijednom bio u "sansi", ali na ona "mesecna" sam bio, a i organizovao sva basket okupljanja (sem ovog poslednjeg sto je bio u januaru).
brate, ti si malo stariji od mene po starosti u HTu a ti si IV liga, a ja II liga pa sad vidi koliko si zaglavio :)))))))

P.S. vidim da nisam rekao koji sam...Gohanuskas, tim kamehame II.4 liga :)

Poslednja izmena:
ne zna se...to mesecno okupljanje je fudbala radi, pa je to samo pitanje onih koji to organizuju da li imaju vremena (uzima se sala i to), u suprotnom ceka se prolece.
Evo trenutno postoji jos jedno okupljanje ove subote. Veliki broj njih dolazi na ta okupljanja tako da na to i nije lose doci.

Basket okupljanje ce poceti kad bude pocelo lepo vreme (suvo vreme+malo toplije) za basket :)

Hmm.. a kakvo je stanje u tim fudbalskim ekipama.. mislim.. ako se izuzme što sam upravo stavio ceo tim na prodaju (izgubio sam 6:1 u kupu i popizdeo) rado bih vam se priključio ako ima mesta...

evo i ja sam poceo da igram ht, al sam prva tri kola puko ko bas, aj dajte neke savete, preporuke i sl. za pocetnike...

@prokka: brate...pa ***** kup...to i nije bitno, evo cak je i prvoligas ispao u drugoj kolu pa nije popizdeo, jos je i cestitao protivniku (petoligasu) i rekao mu da je bolji tim bio(Znaci nije ni s*ao oko tzv. Sv. Randoma).
Sto se fuce tice, ekipe nikad nisu definisane, vec tamo kad dodjemo videmo koliko nas ima i one "jake" (od ranije) razdvojimo, i izjednacimo timove i cepamo.

@manchester:U kojoj si ligi? Nije bitno ako gubis, bitno je da uspostavis trening. Kupi passable/poor coach-a (trenera) i kupi 18-19 inadequate,passable igrace i cepaj. MOj predlog ti je da treniras golmane za pocetak. Znaci kupi dva inadequate ili passable golmana sa oko 18-19 godina i pocni da ih treniras. DO kraja sezone ce obojica biti solid, odnosno excellent, pa ako ti trebaju pare prodaj jednog, kupi passable-a, a od ostatka pojacaj tim. Pojacanja ne kupuj NIKAKO!!!! zasto? za sad ne znas koji igrac je dobar a koji nije, to ce nauciti tokom igre. Na kraju sezone se pojacavaj. pojacaj stadion na nekih 12500(62%terase,25%sedista,10%sa krovom,2.5% VIP mesta) i nista vise od toga. Imas tekstove o HTu na srpskom na [link=http://www.hattrick.co.yu] kao i [link=http://www.databased.at/hattrick/]. Imas i conferenciju na linku Conferences (drugi link iznad logout-a) i tu potrazi pomoc na HT srbija i crna gora konferenciji, a ako hoces nekog da smaras imas ulero-a koji se bavi edukacijom mladih :)

Nazad
Vrh Dno