Šta je novo?

Wuchang: Fallen Feathers

Ivke77

Slavan
Učlanjen(a)
07.11.2005
Poena
415
Da li je ovo sledeći kineski hit u najavi, može li da dostigne Black Myth Wukong?

Teško. Ovo je za mene tipična azijatska kičerica, n-ti ovakav projekat po redu koji dolazi sa tih prostora. Kad vidim ove šarene nakokane partikle od kojih ne vidiš šta se dešava, odmah kažem ćao. :rolleyes:

sutra :)

Ubavo, Sekiro najzad dobio pristojnog naslednika, tako mi deluje

ima valjda na xbox game pass

Nije premalo za 15$
koliko cu da platim za par godina kad ga bace ispatchovanog na popust :cool:

Dobro, malo je.

Naravno da nije 4 i po sata, i Elden Ring može da se pređe za manje od 4 sata.

Naravno da nije 4 i po sata, i Elden Ring može da se pređe za manje od 4 sata.
Može, ali samo osnovna igra i ako preskočiš sve non-obligatory bossove i zanemariš 90% item-a u igri + da svakog bossa pobediš iz prve. Malo teško. Praktično treba oko 8-10 sati da se pređe osnovna igra + da pokupiš bitne item-e.

Poslednja izmena:
Ili nek mi daju Blodborne remake za PC ili makar Demon Souls. Ili još bolje neka rade Bloodborne 2 ili Dark Souls 4.

Ovako se štancaju do besvijesni souls žanrovi a malo šta zaslužuje prelaznu ocjenu. Inače probao sam ovaj Wuchang, nije tako loš iskreno ali ni ništa WOW.

Nema ništa od BB i DeS zvanično na PC-u, zaboravite to. Jedino preko playstation emulatora da se igra.

Jedina igra dostojna From naslova je Lies of P, ovo ostalo, ne znam, zaista nema smisla trošiti vreme na njih.

mislim da treba malo da olade sa soulslike igrama, došlo je do prezasićenja
Nikada, svetogrđe :D Neka štancaju ove igre samo, jedini žanr u kome zaista uživam prethodnih par godina. Jedem sa slašću i mediokritete :D

Nazad
Vrh Dno