Šta je novo?

Wth je ovo? :)

activated1

Čuven
Učlanjen(a)
12.12.2004
Poena
709
Koshtalo me 100din :d i bocno sam je u neki P1, ali drivera nema, niti znam shta je. Jel neko zna shta je ovo?

P.S znam da je VGA kartica 😀

Prilozi

• DSC00966.webp
    DSC00966.webp
    435.9 KB · Pregleda: 345
ARK Logic, video sam da pishe na njoj to, al ko su oni? Chuo sam za razne VGA brendove i proizvodjache, ali ARK?

100 dingera je vredela 🙂

Valjda cu je naterati da proradi pod nekim Windowsom 😉

Poslednja izmena:
Shto nisi dokupio josh graficke memorije za 20 dindzi?😛 Vidish da ima dva prazna mesta.:d

Poslednja izmena:
Shto nisi dokupio josh graficke memorije za 20 dindzi?😛 Vidish da ima dva prazna mesta.:d

Mislish ovako neshto? Ostalo mi josh od S3 Trio64V2, bome onda su bili malo skuplji, kartica beshe 70 maraka, a tih 1mb josh 40 maraka :smash:

A kad sam prodao keca skinuo sam je, a sad je nashla novi dom :d

Prilozi

• DSC00969.webp
    DSC00969.webp
    316.1 KB · Pregleda: 123
  • DSC00970.webp
    DSC00970.webp
    343.3 KB · Pregleda: 128
jesi li probao 3dmark 2006,ako jesi koliko ti izbaca :type: :d

E svaka cast za karticu ne mogu da verujem da si za antikvitet dao samo 100dingera to u danasnje vreme je sigurno ne procenjive vrednosti taj sto ti je pordao to verovatno ne zna koliko to vredi . A tebi svaka cast za memaru sto imas i sto si bocnuo u nju. BRAVO za trud i nalazenje takvih stvari . Mislim da ima jos kod onih cigana na budzi moze tamo svasta da se nadje ja svaki put kad ih ima ispred stanem i gledam stvari za kojima sam nekad patio!!!😀

koji ste vi likovi🙂 ubi vas nostalgija 😛

Poslednja izmena:
stvarno si car 🙂 mogao si da se otvoris liku za jos 50 kinti i da shibnes neku zver u taj slot

Poslednja izmena:
E, stvarno sam se odushevio ovom temom 😀
Koliko samo stvari, iako moze da shljaka, zavrshi na otpadu jer ih je vreme pregazilo...
Meni lichno je najteze baciti bilo kakav ispravan hardware...
Bash volim kada neko takav "krshware" nadje i upotrebi 🙂

Za deset godina bice neki post tipa..."Kupio sam ovo na buvljaku od cige za 2 evra (jer smo postali clan EU), mislim da je neki GeForce, verovatno 8xxx . E kad se setim kakve je karte pravila nekadasnja Nvidia, a sadasnji ATI..."😛

Za deset godina bice neki post tipa..."Kupio sam ovo na buvljaku od cige za 2 evra (jer smo postali clan EU), mislim da je neki GeForce, verovatno 8xxx . E kad se setim kakve je karte pravila nekadasnja Nvidia, a sadasnji ATI..."😛

E baš si me nasmejao :laugh::laugh:

LOL :laugh: ..... sadashnji ATI divizija Matroxa :d

Koji je poznat po Pharelija nV4950XTX cipu koji drasticno poboljsava performanse u danasnjim FPS-MMOPRG transcendentalnim igrama, pogotovo posle doteranih VIA Detonator drajvera

opsirnije na www.prakticna-zena.co.yu

Nazad
Vrh Dno