Šta je novo?

wtf protected mp3???

Ser_Zile

Čuven
Učlanjen(a)
23.06.2002
Poena
679
Kao sto stoji u attachment-u mp3 fajl je zasticen a mene zanima kako da se resim te zastite, mozda je pitanje glupo ali ja se sa ovim nisam ranije sretao a sad kad skidam mnogo sa neta sve mi se cesce desava da naletim na ovako nesto.

Znaci pitanje je kako ovo da uklonim???

Najverovatnije je grebovano sa WMP8/9 sa ukljucenom autorizacijom, pa je potrebna licenca za pustanje pesme ctp;
E sad, negde sam naleteo na neki program koji moze da pomogne oko iskljucivanja tog atributa za autorizaciju, ali sam zagubio link :(

Crni je napisao(la):
Najverovatnije je grebovano sa WMP8/9 sa ukljucenom autorizacijom, pa je potrebna licenca za pustanje pesme ctp;
E sad, negde sam naleteo na neki program koji moze da pomogne oko iskljucivanja tog atributa za autorizaciju, ali sam zagubio link :(

Tebe sam cekao da se javis :)
Ka naletis na neki program koji bi odradio posao znas sta treba da uradis.

ja imam takav program za wma... program se zove unfuck:)), al radi ko zmaj:)

taba je napisao(la):
ja imam takav program za wma... program se zove unfuck:)), al radi ko zmaj:)

Moze li home page tog programa ili neki download link?
Kolko je tezak?

Da i ovo je wma(budjavi) a ne mp3 moja greska. Nasao sam odgovor koji glasi nema pomoci ni sa "unfuck"(skida zastitu ako licenca jos uvek nije istekla) ni sa "freeme"(ovaj moze skinuti zastitu ako je verzija dva u pitanju ali keca nemoze) a wma fajlovi koje ja posedujem su bas svi v1 :(

E ti si lood pored onolike muzike ti bas taj live set da slusas tctctctctct

Anubis je napisao(la):
E ti si lood pored onolike muzike ti bas taj live set da slusas tctctctctct

Ocigledno da ga neslusam :(
A sad se kazni zbog ove gluposti pa se sutni u glavu i obrisi glupi post.

Vrh Dno