Šta je novo?

Wrath of the Lich King

iz kog razloga ga cekas? ima ga u prodaji gde god hoces ,)

Narucio sam ga preko neta (Shopto) pa sam cekao da stigne...ali evo dosao je :D

Velika mana WotLK je sto pola achivementa nije priznao...tipa ja sam sve heroice u TBC odigrao zilion puta a tamo stoji da nisam i ko ce sad to ponovo da igra :mad:

Poslednja izmena od urednika:
o da, to je jako tačno... ovaj novi patch nije uračunao achievmente... kao ko krene iznova sada imaće sve achievments, baš glupo...

a grafika i nije nešto bog zna koliko različita, sve je ostalo dečje i dalje... samo što su ubacili senke, fino izgledaju, ali pobogu senke su must u igrama već dugi niz godina...

jedino što je dobro kod wow-a je što je najkompletnija mmo igra trenutno, i zbog toga je svi igraju, ne zbog grafike, koja je iskreno očajna, da ne pominjemo to što je totalno neoptimizovano sve.

Ne znam, meni se uvek sviđala grafika (zapravo dizajn) u WoW-u. Ne znam da li očekuješ da ubacuju bamp mape i druge "realne" efekte u jednu cartoonish igru.

To ti je ona prica...danas veliki broj igara koju su teska shiiitina imaju extra grafiku na koju se vecina gejmera pali. WoW kao wow ima smesnu grafiku za danasnje standarde ali prica i ideja je vrhunska i to je ono zbog cega je i igra toliko ljudi...
Nadam ste da ste bar procitali ceo storyline ako niste treba vas :smash:

StarCraft se i dan danas igra a grafika ko na komodoru :D

Nisi u pravu. Jedna od vecih mana WoWa je nedostatak price shto je velika steta jer je Warcraft Lore izuzetno interesantan.

A shto se tiche same grafike, nije losha za MMO standarde. Conan i WAR izgledaju bolje (WAR za nijansu). Bitno je da nema vishe muljavih tekstura kao ranije.

lepi su questovi, ni priča nije loša. nisam ja rekao da mi je grafika toliko bitna, ali mi je bitno to što je wow previše zahtevan za grafiku koja je ružna ko đavo

Nisi u pravu. Jedna od vecih mana WoWa je nedostatak price shto je velika steta jer je Warcraft Lore izuzetno interesantan.

A shto se tiche same grafike, nije losha za MMO standarde. Conan i WAR izgledaju bolje (WAR za nijansu). Bitno je da nema vishe muljavih tekstura kao ranije.

Ne razumem te...kako nema pricu?
R u ok dude :D
Pa ceo WoW ti je prica iz sva tri dela Warcrafta combine in one :smoke:

http://www.worldofwarcraft.com/info/story/index.html

Ne razumem te...kako nema pricu?
R u ok dude :D
Pa ceo WoW ti je prica iz sva tri dela Warcrafta combine in one :smoke:

http://www.worldofwarcraft.com/info/story/index.html

Mislim da decko nije mislio na kompletan opus warcraft lore-a, vec na obican storyline koji pratis kroz igru, a koji u wow-u, cinjenica, nepostoji... Secam se kad sam prvi put uzeo da igram doticni MMO, citao sam svaki quest na koji sam naisao u nadi da ce oni nekako biti povezani i zajedno pricati neki epski tale... Naravno, od toga nije bilo nista, a kako se vecina questova svodila na: "Idi tamo i ubi to i to...", uskoro sam izgubio volju za citanjem i odma' prelazio na "accept". :)

Kakva prica u wow-u samo idi odnesi ovo nekom liku ubij nesto i tako. Ali to nema veze kada je zarazna kao kuga. Ja sam jedva prestao da ga igram jer iako nema price igra te drzi

Jedno pitanje za one koji imaju igru: Da li je neko mozda igra na XP SP2? Jel to uopste moguce posto pod min sys req pise XP SP3.

Jedno pitanje za one koji imaju igru: Da li je neko mozda igra na XP SP2? Jel to uopste moguce posto pod min sys req pise XP SP3.

Druze, mislim da si promasio temu... :type:

Koliko sada kosta mesecna pretplata?

Poslednja izmena:
Mislim da decko nije mislio na kompletan opus warcraft lore-a, vec na obican storyline koji pratis kroz igru, a koji u wow-u, cinjenica, nepostoji... Secam se kad sam prvi put uzeo da igram doticni MMO, citao sam svaki quest na koji sam naisao u nadi da ce oni nekako biti povezani i zajedno pricati neki epski tale... Naravno, od toga nije bilo nista, a kako se vecina questova svodila na: "Idi tamo i ubi to i to...", uskoro sam izgubio volju za citanjem i odma' prelazio na "accept". :)

Hvala za pojashnjenje. Mislio sam na storyline (ja to zovem pricom) a ne na lore (koji je fenomenalan). Svako ko je igrao Warcraft 3 zna kakav storyline ima ta igra. Toga u WoW-u nema i to je jedna od najvecih mana. Mada retki su MMO-ovi sa nekim naznakama storyline-a, GW je pokusao nesto slicno ali to josh uvek nije to. Mada bi WoW u svakom slucaju puno dobio da je odradio bar nekoliko vecih questova sa pratecim animacijama u enginu igre kao sto ima u GW, mada mislim da sada vec kasno za to.

Moja procena je da nastavak price iz WC3 ipak cuvaju za cetvorku. Evo bash sam ovih dana uzeo da picim WC3 kampanju (igram je svake godine kao i Diabla 1 i 2).

Ae ne prichaj da nema nishta poput animacija u ingame engine-u. Pa znash li koliko skriptovanih stvari ima? Posebno u questovima vezanim za jache instance. A shto kazete nemate quest chainove pa prvi veci na koji sam ja naishao je kod onog Svena u DW. Mislim ja svaki quest text chitam i ima dosta dobrih stvari ponekad. Ne uvek. Ne kazem ja da nema kill x and gather y. To je sastavni deo svakog MMO-a, ali tvrditi da WoW nema prichu. Mogla je ona biti bolje prezentovana ali shta je tu je.
Evo recimo primer da WoW ima prichu.

Nazad
Vrh Dno