Šta je novo?

WP do 200e

Aurum

Cenjen
Učlanjen(a)
26.02.2015
Poena
160
Pozdrav, otkad znam za sebe koristim android i naprosto mi se više ne sviđa sistem, za mene ima previše bagova i ne leži mi više pa sam razmišljao da pređem na WP. Malo sam čačkao windows telefone kod brata i druga i na prvi pogled mi se mnogo dopada dizajn i kako sistem funckioniše pa sam nešto razmišljao da i ja sebi uzmem jedan. Sad zanima me preporuka nekog dobrog do 150-200e. Pod dobrim podrazumevam da nema bagova, lep kvalitet zvuka, mikrofon, ok kamera i tako to, nisam neki gejmer, telefon bih koristio uglavnom za surfovanje, muziku i texting, ništa specijalno. Gledao sam Lumiu 640 Dual sim (150 e na kp, uzgred zanima me i koliko je sigurno sa kp uzimati telefone) ali me i zanimaju vaši predlozi, dakle neki dobar Windows Phone do 200e max :)
Takođe bilo bi mi dobro da je Dual Sim i zanima me šta bih dobio time ako je 4g(našao sam lumiu 640 ds 4g 200e) s obzirom na to da živim na samom severu Srbije, mts retko kada uopšte imam signal a i paket mi je Mix XL pa da li bi to bilo malo interneta za 4g? :D

Poslednja izmena:
640 ili 730.. Proguglaj malo prednosti i mane jednog i drugog i to je to..

Ako imas malo srece mozda naletis na L830 do mesec dana kao novu sa garancijom oko 200€. Po meni je najbolji i najkvalitetniji wp telefon za oko 200€

Nazad
Vrh Dno