Šta je novo?

WoW LAN server

• Začetnik teme Začetnik teme Filo
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Filo

Čuven
Učlanjen(a)
28.12.2001
Poena
710
Znam ja da to nije to i da ne treba to da radim ali me zanima jel se neko igrao s tim?
Nasao sam neke 2 stvarcice
Neki Blacsktorm 1.5.0 Server i neki WDDG Community pa me zanimaju iskustva. Sta , kako, kakva masina, igrivist, saveti.... slobodno se raspisite.
Ili ako imate nesto bolje a da nije online varijanta

Podigao u lokalnoj mreži da probam igru sa nekim drugarima. Nas 6-ica. Znači mnogo smo se zaretardirali. PreNadNajGlupa varijanta.

a sta si koristio za server?

Ja bi ti preporucio WDDG Community Platinum jer dosta ljudi kazu da je strava.
Osim toga trebalo bi da izadje nesto novo i ti sto prave te servere kazu da je 1000 puta bolje

Nisam pri računaru (kućnom gde se to i nalazi, ali se sećam da je došao neki paket sitnog software-a uz samu igru koji je omogućavao podizanje LAN servera; znam da neki nisu radili ali sam ipak neki naterao) ali čim zbrišem sa posla, prosleđujem konkretan info o čemu se radi. Mislim da to nije preveliko. Jel na ovom forumu funkcioniše UL? Da okačim ovde?

Kad nadjes okaci.

Evo

nekoliko različitih ... pa ko koji potera 🙂

Ovo je WoW Abyss Server

Prilozi

Poslednja izmena:
Gex Server

! ! !

Prilozi

Pf ...

tek sad vidim da ne mogu da se UL-uju .exe i .dll ... Trt ... ništa od kačenja ...
Ako će nekome da znači, evo imena, pa googlanje ...

WoW Abyss Server
WoW Abyss Server 1.1
WoW Gex Server
WoW Matrix Sandbox
WoW Realm Manager
WoW Sandbox2
WoW StormCraft Box
WoW Twil Hack
WoW ZhenBoy Box 2
WoW ZhenBoz LAN Sandbox

pa mogao si da ih zapakuje i okacis

Ma stavi WDDG i uzivaj (nadji najveci server) jer on ima i Database u paketu!
Ja sam igrao na Armagedon 1.4.2 i bruka je (jes da ne rade neki spelovi, quiestovi) ali ono shto radi radi extra!

Nazad
Vrh Dno