Šta je novo?

Wow account

Dejan990

Slavan
Učlanjen(a)
06.12.2007
Poena
319
Ljudi pomagajte, pokusavam da se ulogujem na acc sa mojim userom i passwordom, ali ne mogu, kaze da nisam dobro uneo podatke. Isto pokusavam da uradim na sajtu wow-europe, ali ne moze jer je "neko" promeni pass....sto bi znacilo da mi je acc hakovan. Sta da uradim, koga da kontaktiram? na koji mail, jer na forum ne mogu da se ulogujem jer mi ne daju bez pass i usera accounta.

ne mogu ni webformom, jer su izgleda menjali email adresu...tako da tako ispada moja prava email adresa netacna...

Ne moze niko promjeniti tvoju email adresu ukoliko ti to ne potvrdis. Onda ti je jedino preostalo da skeniras licnu kartu pa da im posaljes.
Ajd probaj ovdje https://www.wow-europe.com/login-support/
Ili mozda je napametnije da se raspitas na http://forum.wow-serbia.com/ . Ja sam davno prestao s wow-om pa sam zaboravio kako idu te procedure.

Poslednja izmena:
jel imaju oni neki support mail, da ima napisem kako sta...a bas sam pre 2 dana uzeo game card i doplatio...a za ovaj pass retreival, kaze da ne unesem pravu email adresu...🙁

Ne znam stvarno zaboravio sam. Idi na forum Wow-serbia, neko ce tamo znati sta da radis.
Probaj [email protected]

Poslednja izmena:
Slicno se desilo meni prosle godine, e-mail podrska je suvise spora, tako da sam posle nekoliko dana batalio cekanje emaila i zvao blizardovu sluzbu u engleskoj preko skype-a (trebalo bi da je broj besplatan a ako ne prodje moras da uplatis kredit na skype isto sa kreditnom karticom)
broj u UK je +448009310800
pripremi sve podatke od accounta cd-key, ime na koje glasi, adresu...
dok pricas sa njima da bi te pravilno razumeli moras na primer reci ako ti je ime accounta 'dejan' kao: Delta, Echo, J..., Alpha, November,

Ako to prodje ispravice email i poslace reset pasworda i moces da udjes.
Medjutim tamo ces sigurno zateci ogoljenog lika i 0 golda ako si imao 70 lvla.

Onda moras da kontaktiras game mastera i da mu objasnis sve. I da trazis 'reimburstment' tj. da ti game master vrati sve predmete i zlato. Medjutim prvo ce ti zakljucati account na nekoliko dana dok ga pregledaju, logove itd pa ce ti onda pratiti pristup i dobices uputstva za vracanje predmeta.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno