Šta je novo?

World War 3 free

Karaburac

Poštovan
Učlanjen(a)
28.05.2017
Poena
95
World War 3 is a tactical online multiplayer FPS where the world is your battleground. Outgun the enemy in thrilling, team-based skirmishes with a huge arsenal of weapons, vehicles, gadgets, and drones at your disposal.

World War 3 is now available to play for free on Windows PC! Download the game from the World War 3 website or Steam, squad up with your friends, and prepare to experience the new and improved World War 3 in Open Beta.

Dugo se cekalo na betu, konacno je tu. Da li ima igraca ovde? :) Ja kao fan BF serije kao i CoD dajem igrici sansu.

Koliko sam skontao, u 4 godine nisu dodali jednu novu mapu, jedan novi game mod. Nista se nije promjenilo a ko se sjeca, pokusali su da uzmu $ na debakl Battlefielda. Mislim da vec postoji WW3 tema, da sma je ja otvorio, ali je toliko godina proslo da nije vise ni bitno.

Igra je free, neka proba neko ko zeli, ali ne vidim razloga zasto cekati da Indie tim napravi nesto pored jeftinih BF naslova. Kakvi su takvi su, bolji su od WW3. Trenutno stanje na steamu je Overwhelmingly Negative (7,557), sa 18% pozitivnih.

Kupio ih je Farm 51 i kontao sam da ce biti znacajne promjene. Medjutim, nista novo.

Od svih free FPS naslova, ww3 meni licno izgleda najbolje, ali sam sada u gaming dobu da mi je $ nebitan, vise da li je vrijedno trosenja vremena.

Ja ne mogu ni da pokrenem igru serveri katastrofa...
ccc.png

Mogu da kažem...diletanti

Igra ko igra još i doro izgleda,mix izmedju BF i CoD,al sadržaj jedan te isti od početka...vrlo lenja ekipa :p

Rating na Steamu Overwhelmingly Negative :D
:D

The game servers will be unavailable today for maintenance at 13:00 CEST.
Expected downtime: 1 hour Details: - Improvement to our game servers

Nazad
Vrh Dno