Polako young padawan wows je opako teska igra za master nivo...ali ujedno i jedna od retkih koju stalno igram..a sto se tice botova ima igraca koji su gori od botovaU onom uvodnom, besplatnom delu. ko sve obično igra, puno živih ili u glavnom botovi ? Pitam zato što u većini sesija u glavnom napravim pokolj a neki se ponašaju užasno glupo ba obe strane.
Pogledajte prilog 392370
Prvih par hiljada partija moj skor ti je bio 45% onda još deset hiljada partija 50 51...zadnjih par hiljada mi je oko 65% tako da mora da se uči...WoWS je mnogo više player friendly nego WoT u svakom pogledu, a da ima mana ima. Inače imam oko 16k+ partija.Da ne kacim sad 6 slika, 6 dana bukvalno isti panel, na svakih recimo 10 poraza dodje jedna pobeda, u fer igri koja je random.
U fer igri, koja je zapravo fer i random, idalno bi bilo 50-50, kako je odnos poraza i pobeda daleko veci u korist poraza, ova igra definitivno nije random niti fer.
Da li je skill problem? Ima udela, ali ako uzmemo u obzir da ovo nije 1vs1 igra, te ne zavisi direktno od jenog coveka ishod igre vec je tim od 10+ coveka, sam skill igra onda i 1/10 udela u porazu.
Znaci, igra u kojoj gubim konstantno, u kojoj imam udela 10% u borbi, dok su mi timovi uzas i svi izginu u 2 sekunde pogotovo destrojeri, nema sanse da je fer i da nije rigovana na zalost.
Kako sam i sam alfa igrac (tester) WOT (obrisao smece odavno jer su ga u istili) mogu samo da kazem da je ova igra u stvari ista, te se isti ili slicni algoritmi primenjuju i ovde.
Da je 1vs1 igrica i da je ovaj rezultat, jeste skill bi bio od presudnog znacaja, ovako nije moguce, da ne pricam da mi je prosek za ovaj tier 60-80k dmg, sto me stavlja u neku sredinu.
Kod wga nema ni jedne igre gde je mm transparentan i to jeste jedna od mana.Na sve sam to dao odgovor gore, jednostavno igra je ta koja sklapa timove a ne ja.
To sto konstantno igram u timovima koji nestanu za 3 minuta, ne vidim kako je to moja greska i falinka skila, ali okej, mora da je tako.
Kad su kockarnice rigovane, sta reci za par igara, al ajde nek bude da je to sto nisam profi igrac problem, iako se igra bazira na ne transaprentnom MM, i RNG-ju.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari