Šta je novo?

World of Warcraft Weightloss Program

Dorry

Čuven
Učlanjen(a)
13.07.2004
Poena
710
And people say that World of Warcraft can only be bad for you. What about Greg then? Greg lost 41 lbs. (roughly around 18kg) by playing World of Warcraft. He strapped a keyboard onto the display of his stationary bike, while a 46-inch Samsung LCD hung snuggly on the wall in front of him with a laptop on the desk in front of it. Here's how his setup looks:

(Klik za vecu fotku, pa posle refresh, zbog zastite na bloggeru)

Anyway, to be fair, we did add a bit of sensationalism to this post, as Greg did lift weights and go on a low carb diet. However, he claims that exercising while playing WoW helped out a lot.

Greg's Blogspot: http://theweightlifter.blogspot.com/

Izvor: ActionTrip

Nisam daleko samo mi jos fali onaj lepi TV :d
pa da uzivam sto cu ipak morati da sacekam do leta:mad:

u svakom slucaju lepa soba nema sta ;)

pozzzz.......:wave:

Poslednja izmena:
Eh jos kada bi okretanja pedala bio jedini izvor napajanja za komp i TV, svi bi uz WOW smrsali vrlo brzo :)

Eh jos kada bi okretanja pedala bio jedini izvor napajanja za komp i TV, svi bi uz WOW smrsali vrlo brzo :)

Kutijo, morbidan si :d
Zamisli kada bi slican sistem bio primenjen u NFS:MW ili u nekoj trci - sto brze okreces pedale, to brze ide auto... :d

Onda bi nasa drzava imala mnogo dobre atleticare? :)

Eto, otkrili smo kako se igraju video igrice u Africi :D

i eto, zbog ovakvih stvari obozavam da visim na benchu!

Kutijo, morbidan si :d
Zamisli kada bi slican sistem bio primenjen u NFS:MW ili u nekoj trci - sto brze okreces pedale, to brze ide auto... :d

Zapravo, ja sam morbidan, on je kutijetičan. :d Kršiš mi trademark.

I video sam na TV-u teretanu u kojoj su stacionarni bicikli povezani sa kompom koji tera igru koja radi na tu foru. Svako veče održavaju trke.

Vrh Dno