blah, prso mi je komp kad sam vec pisao kilometarski postOptiPlex je napisao(la):Moramo razumeti Maxa, njega u'vati stra' kad vidi Taurena ili Undead-a :d
@Highl1
Jel moze jedan kratak opis za nas nesrecnike ? Znam da je vec bilo reci ali malo ko je nesto konkretno rekao, sve se svelo na "ma ovo je najbolje" i "nema price, od ovoga niceg boljeg nema"Klasican mmorpg ? Neke specificnosti ?
pa pazi ima vec sad piratskih servera,ali to nije to,jer blizzard menja igru svakog dana,tj dodaje nove questove,npc-eve i sl,em shto na blizzardovim serverima ima mnogo vishe ljudi,i stabilniji suOptiPlex je napisao(la):10x Highl1, svaka ti dala
Kad ce da dignu neki evropski server i kako to radi sa nasim vezama ? Koliko se secam mislim da si bas ti ovde ili na klanruru rekao da je to prva igra koju si video da fantasticno radi sa 56k modemom...ili je to bese bio Skot...
poz!
OptiPlex je napisao(la):Da oformimo neki srpski klan tamo, naravno na strani horde, i krenemo da sabijamo
Posebno mi se svidjaju pomenute velike bitke !
Oko nabavke igre nece biti vecih problema, u najgorem slucaju radi Amazon ko sat![]()
filipenko je napisao(la):btw pretender, kakve su to price da iz ove zemlje nece moci da se igra ?
Highl1 je napisao(la):ma lik se istripovao gadno
OptiPlex je napisao(la):Kad ce da dignu neki evropski server i kako to radi sa nasim vezama ? Koliko se secam mislim da si bas ti ovde ili na klanruru rekao da je to prva igra koju si video da fantasticno radi sa 56k modemom...ili je to bese bio Skot...
poz!
Pretender™ je napisao(la):Pa koliko ja znam...a prilicno sam siguran u to...Yugoslavia ili SCG - svejedno...nema support od Blizzard Entertainmenta, niti od Vivendi studija... pa kad god sam pogledao support na njihovom sajtu nigde nema imena nase zemlje...cak cete pre naci Butan i Albaniju :d
Uostalom...nikada ni nije bolo supporta za Diablo 1,2 ili Warcraft 1,2,3 Starcraft isto...
Pa kada sam hteo da kupim Battlechest (znaci WC3+FT) nisam mogao nigde da nadjem to pakovanje 6 meseci nakon sto je moglo svuga u svetu da se kupi....ama tesko se uopste i NALAZE igre od Blizzarda a kamoli support za njih , a o kakvom cemo onda igranju preko NETa (MMORPG) da govorimo ?!?!?! Diablo 2 LoD sam trazio isto mesecima...i konacno sam nasao JEDAN JEDINI u Mikroknjizi totalno slucajno...mislim, kako su mi i sami rekli - "po jedan im stize" !!
Pa uostalom ....sta mi i mozemo sa nasim sugavim centralama ?? Mislite da oni to ne znaju ?! Jeste li videli sta pise na pakovanjima Warcrafta/Diabla/Starcrafta odakle se uvoze ?!??!
Ma i to igranje ce da bude "na nivou"...pa placace se mesecno...kome ce to ovde da odgovara...pa jos nece moci paycheck ili cash jer nema support naravno jer Blizz nema predstavnistvo kod nas...naravno vec ce moci samo najpoznatijim kreditnim karticama...a koliko nasih ljudi ce onda to moci da priusti ?!?!?? Sta to znaci ?! Prvih mesec dana free i onda... :wall:
Ja se NIKADA ne istripujem
Da me malo bolje poznajes nikada ti ne bi palo na pamet da tako nesto kazes...
Cinjenice, podaci...samo proverene stvari...
Ja naravno govorim samo o LEGALNOM WoW i o LEGALNIM serverima...ne zanima me igra sa pingom od 300-900ms na nekim ruskim ili madjarskim sugavim serverima, to je debilno...mislim, mozda nije nekoj deci koja to igraju iz razonode...ali zna se koliko taj zaostatak moze da znaci nekome ko igra bilo koju igru profesionalno...
Mislim da nista od te price nema da ce to raditi sa 56k modemom kako treba...pa onda i CS moze da se igra minimalno sa 14400k modemom :d
Mislim, ako govorimo o nekoj kvalitetnoj igri sa velikim brojem igraca na serveru....a najavljeno je zaista MNOGO onda treba minimalno po meni ISDN 128k (znaci sa oba kanala) ili ADSL kada konacno Telekom da provajderima da krenu...![]()
odgovorio ti je skot sve, pro gejmeruPretender™ je napisao(la):Pa koliko ja znam...a prilicno sam siguran u to...Yugoslavia ili SCG - svejedno...nema support od Blizzard Entertainmenta, niti od Vivendi studija... pa kad god sam pogledao support na njihovom sajtu nigde nema imena nase zemlje...cak cete pre naci Butan i Albaniju :d
Uostalom...nikada ni nije bolo supporta za Diablo 1,2 ili Warcraft 1,2,3 Starcraft isto...
Pa kada sam hteo da kupim Battlechest (znaci WC3+FT) nisam mogao nigde da nadjem to pakovanje 6 meseci nakon sto je moglo svuga u svetu da se kupi....ama tesko se uopste i NALAZE igre od Blizzarda a kamoli support za njih , a o kakvom cemo onda igranju preko NETa (MMORPG) da govorimo ?!?!?! Diablo 2 LoD sam trazio isto mesecima...i konacno sam nasao JEDAN JEDINI u Mikroknjizi totalno slucajno...mislim, kako su mi i sami rekli - "po jedan im stize" !!
Pa uostalom ....sta mi i mozemo sa nasim sugavim centralama ?? Mislite da oni to ne znaju ?! Jeste li videli sta pise na pakovanjima Warcrafta/Diabla/Starcrafta odakle se uvoze ?!??!
Ma i to igranje ce da bude "na nivou"...pa placace se mesecno...kome ce to ovde da odgovara...pa jos nece moci paycheck ili cash jer nema support naravno jer Blizz nema predstavnistvo kod nas...naravno vec ce moci samo najpoznatijim kreditnim karticama...a koliko nasih ljudi ce onda to moci da priusti ?!?!?? Sta to znaci ?! Prvih mesec dana free i onda... :wall:
Ja se NIKADA ne istripujem
Da me malo bolje poznajes nikada ti ne bi palo na pamet da tako nesto kazes...
Cinjenice, podaci...samo proverene stvari...
Ja naravno govorim samo o LEGALNOM WoW i o LEGALNIM serverima...ne zanima me igra sa pingom od 300-900ms na nekim ruskim ili madjarskim sugavim serverima, to je debilno...mislim, mozda nije nekoj deci koja to igraju iz razonode...ali zna se koliko taj zaostatak moze da znaci nekome ko igra bilo koju igru profesionalno...
Mislim da nista od te price nema da ce to raditi sa 56k modemom kako treba...pa onda i CS moze da se igra minimalno sa 14400k modemom :d
Mislim, ako govorimo o nekoj kvalitetnoj igri sa velikim brojem igraca na serveru....a najavljeno je zaista MNOGO onda treba minimalno po meni ISDN 128k (znaci sa oba kanala) ili ADSL kada konacno Telekom da provajderima da krenu...![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari