Šta je novo?

World Of Warcraft movie

Koliko para toliko i muzike... Moje misljenje je da publika postoji, e sada jos da se napravi dobra finansijska konstrukcija i eto nama jos jednog hita na pomolu.

Samo da ne bude kao Doom:wall:

Ako bude kao Doom, ima da otmem avion i da ga zabijem pravo u znak Hollywood.

NE verujem da ce da bude bilo sta slicno Doom-u, ipak je drugaciji zanr u pitanju.

Ja ocekujem film nalik LOTR ...

Ma miskio sam po kvalitetu ne po zanru.

Pa dobro meni se svidja ideja da se ekranizuje igrica takog kvaliteta, samo da ne useru i da smisle dobru pricu, kao u Reigin of Caos i Frozen Throne|tj. da Artas vodi glavnu rec|

Kao prvo, priča neće imati veze sa događajima iz igre. Znači ništa od Artasa, Trala Helskrima, admirala Praudmora i, meni lično najžalije od svega, neće verovatno biti najjačeg lika, Sindjo Honeybrew-a, odnosno Pandaren Battlemastera :( Kao drugo, šta je to dobro u ROC/TFT priči? Ona ima potencijal ali večito presipanje iz šupljeg u prazno bez cilja i stalno konvertovanje heroja u antiheroje i obrnuto je smorilo za medalju.

filipenko je napisao(la):
Znači ništa od Artasa, Trala Helskrima, admirala Praudmora i, meni lično najžalije od svega, neće verovatno biti najjačeg lika, Sindjo Honeybrew-a, odnosno Pandaren Battlemastera :(
a Illidana ?

filipenko je napisao(la):
meni lično najžalije od svega, neće verovatno biti najjačeg lika, Sindjo Honeybrew-a, odnosno Pandaren Battlemastera :(
Brewnastera bre! :bottle: :)

ljudi DOOM kao DOOM ima ekstra plitku prichu:nja nja nja MARS nja nja nja neshto je krenulo loshe nja nja nja poshalji marince nja nja nja sam pakao je kriv.......mislim......film je i dobar kakva je pricha ;)

ajde WOW nek ti je bog u pomoci :Di naravno dobar reziser npr Tarantino :D :D :D

Nesto se ne secam da su filmovi koji su radjeni po igrama
bili puno vise od razocarenja

bice ******,kao i svi ostali filmovi po igrama.
bilo bi dobro kada bi lepo napravili jos malo onih filmcica iz WCIII i FT i to spojili u film.to bi vec bilo nesto.FFVII (japanski) je odlicno izgledao.

Blizzard je uzeo Legendary Pictures da radi film. Kazu da taj studio zna sta Blizzard konta o WoW svetu, znaci da kontaju kako Blizzard sve to zamislja. Ovaj studio je uradio Batman Begins, sto mozda i nije tako losa preporuka. Na kraju mislim da Blizzard nece raditi shit dogovor i prepustiti da se jedan jako dobar kapacitet upropasti. Igrajuci igru, na pamet mi je palo milion ideja sta moze da se uradi po ovoj ideji. Znaci nema granica. Verujem da ce prica biti sasvim OK. Na kraju krajeva svi cemo ga 100% gledati. Bice zanimljivo samo tehnicko izvodjenje, ipak sam i za LOTR bio skeptican, pa je na kraju napravljen serijal za vek vekova (subjetivno misljenje).

JoBlo.com is claiming that movie director Steven Spielberg may be looking at directing the film adaptation of Blizzard's hit MMORPG World of Warcraft:
Hot on the heels of the anouncement of a Kip Thorne-inspired sci-fi project, Steven Spielberg is now being set to direct WORLD OF WARCRAFT, the adaptation of the popular computer game. This seems rather odd because, not only is it a bit much for Spielberg to have what is now four projects slated for the next few years, a video game adaptation (which, as a genre, have yet to claim any kind of mainstream prestige) does not seem like the type of movie for a director of his status to even consider, let alone pile on top of other stuff he has in the works.
The real question: Will Steven Spielberg's World of WarCraft make you cry? ;)

Prilozi

• spielberg.jpg
    spielberg.jpg
    26.2 KB · Pregleda: 80
Poslednja izmena:
Bilo bi najbolje da naprave film na temu Half-Life.
On barem ima dobru priču.

HL1015 je napisao(la):
Bilo bi najbolje da naprave film na temu Half-Life.
On barem ima dobru priču.
what?
Vladina zavera, tajni experimenti, grupica pobunjenika... koja prica? Sta to ima HL, a da nije vec vidneo? Da nisi mozda mislio na HL2 gde se mesaju 1984. i Rat svetova?? Mislim, HL je smejurija od neorginalnosti po pitnaju price...

U ostalom to je karakteristicno za sve igre! Svi znamo cega je Worcraft ripoff, a ni mnogo pominjani doom nije nepoznanica...
Nije problem u pricama u igrama, one sluze za... er... i granje! Problem je kako to adaptirati na veliko platno. I u krajnjoj liniji problem je ocekivanja publike!
Meni je DOOM bio odlican bas zato sto je u sustini bio nesto tipa igra-film (naravno da je imao gomilu propusta, ali sam ja kao igrac bio zadovoljan)!
U svakom slucaju filmovi po igrama su istovremeno i pogodak i greska. Ko ne prati samu igru pogresio je, ko pravi film mimo sadrzaja igre pogresio je! Na kraju se sve svodi na to sta ce svaki gledalac pojedinacno zeleti da vidi i koliko njih ce imati slicno misljenje.
Po meni, ti filmovi se prave za fanove i treba ih praviti sto doslednije igrama, bez neke prevelike dramaturgije. Otezavajuca okolnost kod WoW-a je da se radi o igri koja se vrti oko likova, pa tako i film mora biti koncipiran, a razvoj likova je najtezi deo u poslu svakog rezisera i mnogi se tu pogube, cak i oni najveci zalutaju pa prave filmove od 3+ sata!

ajde da dignem temu iz mrtvih....

warcraft-movie-logo.jpg

warcraft-comic-con.jpg

danas/sutra bi trebao da bude prikazan neki deo iz filma na ComicCon-u

Tema iz 2006., film opens 2016...... holy shiite and sunny :)

Definicija blizzard soon :)

Crap, kao i svaki film pravljen po igri.

Jel izasla jedna sekunda filma pa tvrdis?

po onome sto sam pohvatao po netu, opisi ljudi koji su radili film i ljudi koji su gledali teaser....u sustini moze da se sumira u sledecem:

- po snimanju je slicna LotR-u - gradili su mesta, trudili su se sto manje da koriste greenscreen kako bi sve delovalo realnije
- takodje slican Avataru - Orci su radjeni motion-capturom pa posle ubacivani u scene
- prica krece od Prvog Rata kada su Orci dosli u Azeroth, sto je po meni dobra stvar - ostvalja se prostor za nastavke

I ne verujem da cemo videti bilo kakav zvanican teaser iz filma pre sledece godine :(

We start with a room full of Alliance weapons. Swords, shields and more. “I’ve spent more time protecting my king than my own son,” a character says in voiceover. Lots of men in Armor and some banners. “Does that make me loyal or a fool?” These are the Alliance humans. We cut to a green sky. Now we see the Horde orcs. They looked like if Shrek was real, but much scarier and realistic. Lord of the Rings quality. “I’ve lead thousands of warriors into battle. Does that make me a leader or a coward” The trailer then cuts between scenes of men preparing for battle, the orcs preparing for battle, and the two main voices echoing their similar philosophies. The orc home is an epic mountain space. Then the question, “Is war the only answer?” And then it begins. Battles. Flying. Swords. Hammers. An alliance griffin diving down into a battle. A man jumps on the back of the orc and stabs him in the chest. Then the logo above.

Poslednja izmena:
Pa nemas cime da demantujes. Nisi gledao, nema jos trailera niti cega. I to je to sto ima da se kaze.

Zasto imam osecaj da vezujete video igru za holivudski film, pa kao da sam dirnuo u neku sektu? Navedi mi JEDAN KVALITETAN holivudski igrani film radjen iskljucivo po igri? JEDAN samo.
Ti si indoktriniran kao obozavalac serijala da ce film biti odlican, ali te istorijat doticnih holivudskih ostvarenja demantuje, pa ne moram to da cinim ja. Sto bi braca Ameri rekli: Fool me once...

Trejler danas ne znaci nista. Koliko puta sam se, ponukan trejlerom, osecao prevarenim pogledavsi film.

Poslednja izmena:
Vrh Dno