Šta je novo?

World of Warcraft free server

CrisBg

Slavan
Učlanjen(a)
16.04.2008
Poena
301
Onima koji bi da igraju wow za dzabe (doduse ima po koji bug ali je sasvim igrivo) preporucujem jedan domaci server.Uputstvo, potrebna verzija i ip na bof.gromnet.net

Server je inace blizzlike znaci nije neki od onih fun servera.Ako ima neko da preporuci jos neki srpski server neka nam ostavi neki info :)

Poslednja izmena:
Reklama za piratski server :D

Sreca pa ti je samo prvi, jedini i zadnji post ovde :d

Ovo nije piratski server vec privatan wow server, zapravo sam blizzard ih jos uvek ne smatra ilegalnim.A nije ni reklama, vec sam preporucio onima koji zele da igraju free wow i da napisu ako znaju jos neke domace servere.Ako se ipak smatra za reklamu onda delete :)

Private servera ima kol'ko volis i nijedan se ne smatra nelegalnim. Blizz su svojevremeno izjavili da im cak odgovara toliki broj privatnjaka, cisto iz razloga sto kad ljudi skontaju koliko stvari ne radi, vecina predju na oficijalne... :d

@CrisBg: Jel rade tu istance?

Jeste vi pročitali EULA koji se pojavljuje pri prvom paljenju igre?

Rade instance,arene kao i battlegroundi

Poslednja izmena:
Jeste vi pročitali EULA koji se pojavljuje pri prvom paljenju igre?

Blizz osudjuje posedovanje i igranje originalnog wow-a sa blizz account-om na privatnim serverima, sto moze da se procita i u TOU: http://www.worldofwarcraft.com/legal/termsofuse.html

Ali, nijedna drzava na ovom svetu nema zakon po kojem se osudjuje igranje wow-a na privatnim serverima, za razliku od zakona o igranju piratskih igara, koji postoji. ;)

Dakle, pravno gledano, privatni serveri nisu ilegalni i niko te nece sudski goniti zbog toga. :)

Privatni WOW serveri su trash najgori. Tu gomila stvari ne radi ili baguje, ima malo ljudi... sve u svemu očaj živi. Ako se nekome posle takvog užasnog iskustva igra svidi i on odluči da kupi original, svaka mu čast.

Btw, Warhammer rules :p ;)

Zapravo ima previše ljudi. Na wowscapeu na nižim levelima ne možeš doći na red da završiš grind kvestove jer vidiš da na livadi stoji 10 ljudi koji čekaju da se respawnuje 5 kripova, pa ko ih prvi dovati.

Mozda na nizim nivoima, ali kasnije sam siguran da je sve prazno, ko je lood da levela da 70 na piratskom serveru...

ko je lood da levela da 70 na piratskom serveru...

Evo ja, naprimer... :D Moj paladin na alpha wow-u je full epic retribution PvP built character sa S2 kompletom, na kojem sam radio par meseci... Nisam dzabe igrao tamo, vecina mojih drugara su na alphawow-u i to je bio glavni razlog mog ostanka na tom serveru. Problem se sastoji u cinjenici, da sad, kad sam zavrsio sa wow-om za sva vremena, moj lik prakticno ne vredi nista i ne znam sta da radim sa njim... Prim. radi, da sam igrao na oficijalnom serveru, sad bih verovatno dobijao 300+ evra za njega na E-bayu... :(

Poslednja izmena:
Da se nesto dogodilo sa serverom, da je ukinut ili sta slicno... Sta bi imao?

Uzgred, siguran sam da si uskracen za 50% onoga sto WoW iskustvo zaista jeste na legalnom serveru...

Poslednja izmena:
Da se nesto dogodilo sa serverom, da je ukinut ili sta slicno... Sta bi imao?

Verovatno zadovoljstvo cinjenice da vise nikad necu upaliti tu drogu od igre. :d Uglavnom, na alphawow-u jedina stvar koja je konstantno bugovala je neka glupost zbog koje su NPC-ovi prolazili kroz zidove. Sve ostalo je radilo; istance, Battlegroundi, Arene... Jedino smo bili uskraceni za S4...

Poslednja izmena:
Kako znas za sta si bio uskracen i na koje nacine ako nisi igrao na zvanicnom serveru?
Ima milion malih stvari koje ne sljakaju kako treba na piratima, a koje ti nisi primetio.

Ma te private servere treba izbjegavati. Sam sam poceo igrati na njima, ali sam nedugo zatim presao na original i osjecaj je kao da igras dvije razlicite igre.

Kao neko ko je prvo igrao na piratskom a kasnije na legalnom serveru, mogu vam reći da je to neuporedivo.Piratski serveri ne pružaju ni 5% onoga što mogu legalni.

Aj ne jedite sarme. 2 razlichite igre e oce sutra. Jedina razlika shto se chesto deshava da skriptovani questovi nekad izbaguju dok je sve ostalo manje vishe isto. Bilo bi kao poredjenje STALKERA CS sa sadashnjim patchom i patchom za neki sledeci mesec.

igrao sam i pirat (mjesec dana) i original (1.5-2 godine) i znam sta pricam.

Pa na koji si pirat igrao majke ti?
Ja igrao na Scape, BurningWoW i josh par tih jachih na 2-3 imam 70 icu(ne na instant 70 servere lol) i jedina razlika je u bagovitim questovima i shto neke instance nisu skriptovane ali to zavisi od servera.

Ne sjecam se sad koji su bili, igrao sam mjesec dana sam pirat. Posle toga sam oko 2g igrao na burning blade i znam samo da tih mjesec dana pirata kao da nisam ni igrao.

E pa meni je suprotna situacija bila, samo shto sam igrao 2 meseca na org i jedina razlika pored bagovitih questova je shto se mnogo lakshe skupljaju ljudi za instance(barem po meni) pa sam na org mogao da skupim sav loot iz Scarlet Monastery za jedno veche(da chak i od Rare Elita) dok na piratskom pola ne bi ni video.

nups:p

Meni idalje nije jasno kako neko moze da tvrdi da su neke dve stvari iste, a da jednu nije adekvatno iskusio... To je kao da kazes putovanje avionom i vozom je isto a da se avionom nikada nije vozio.

Pa vozio sam ja originalni "avion" do 55. lvl-a, a i igrao malo na bratovom warr-u instance i PvP(pitacu ga kako mu se zove lik ako mi ne budesh verovao da ima lika 70 warr) i jedina razlika je u tome shto su questovi izbagovani i na originalnom avionu mnogo vishe rade low i mid lvl instance nego na piratskim "vozovima".

Pa vozio sam ja originalni "avion" do 55. lvl-a, a i igrao malo na bratovom warr-u instance i PvP(pitacu ga kako mu se zove lik ako mi ne budesh verovao da ima lika 70 warr) i jedina razlika je u tome shto su questovi izbagovani i na originalnom avionu mnogo vishe rade low i mid lvl instance nego na piratskim "vozovima".

hehe pa WOW je do 70 lev kao tutorial. Zao mi je ali nisi kompetentan da picas o razlikama izmedju originala i pirata. Kada budes imao +4 lev 70 (kao ja sto sam imao) i minimum godinu dana staza na originalu, onda mozemo pricati.

Poslednja izmena:
E ne jedi sarme igrao sam arenu na oba servera.(na org u bratovom arena teamu a na piratskom u svom). Shto veci staz to samo vishe vidish bagove u piratskom. Tebi je samo krivo shto si godinu dana placao WoW i zelish da i ja radim isto kako bi doshao na tvoj "nivo", e sve jedno je da li igrash godinu dana ili 3 dana ako znash da igrash sa tvojim likom.

uuuu warrior i arena XD...sta reci dalje...dugo ti je i trebalo da naucis da pikas warra XD

...najbolje resenje je ...pikas retail,pa kad nema kinte/smoris se ,pauziras mesec,dva i eto...barem se acount moze prodati uvek XD

E ne jedi sarme igrao sam arenu na oba servera.(na org u bratovom arena teamu a na piratskom u svom). Shto veci staz to samo vishe vidish bagove u piratskom. Tebi je samo krivo shto si godinu dana placao WoW i zelish da i ja radim isto kako bi doshao na tvoj "nivo", e sve jedno je da li igrash godinu dana ili 3 dana ako znash da igrash sa tvojim likom.

hehe simpaticno. Ajd recimo da para imam toliko da sasvim lijepo zivim i da mi pretplata za wow predstavlja kao svaki dan zvake da kupim. Samo bagove? Pa kud ces veci razlog? Tebi je krivo sto nisi igrao original, a ne meni sto sam pikao dvije godine. Osim toga ja sam svoj acc prodao za 400evra sa 4x full epic arena gear chara;) Samo cu jedno reci: Pirat fuuuujjjj:vomit:

Poslednja izmena:
Vau i sad treba da ti chestitam shto nemash zivot. Brate igrao sam original ne dugo kao ti ali sam ga igrao 2 meseca aktivno, a meni ta razlika izmedju pirata(koji je besplatan) i originala(koji se placa svakog meseca) nije dovoljna kako bi ja troshio ono malo para shto mi baba i deda daju poshto mi roditelji smatraju da za WoW ne treba davati pare. Evo ti shto si imao ta 4 full s4 chara i tebi je dosadila igra mada da imash ta 4 chara na nekom besplatnom serveru mozda bi i igrao sa vremena na vreme.
@Bojansilni/ Brate pa ja ni ne znam da igram sa Warrom nego imali smo dobrog prista pa ja nisam pao dok za drugu ekipu ne mogu da kazem isto.

Vau i sad treba da ti chestitam shto nemash zivot. Brate igrao sam original ne dugo kao ti ali sam ga igrao 2 meseca aktivno, a meni ta razlika izmedju pirata(koji je besplatan) i originala(koji se placa svakog meseca) nije dovoljna kako bi ja troshio ono malo para shto mi baba i deda daju poshto mi roditelji smatraju da za WoW ne treba davati pare. Evo ti shto si imao ta 4 full s4 chara i tebi je dosadila igra mada da imash ta 4 chara na nekom besplatnom serveru mozda bi i igrao sa vremena na vreme.

Godinu dana ne igram wow i opet imam svoj zivot:) Ti si onda jedini koji ne vidi tu razliku, tj jedini kojeg ja znam. Ako su pare problem onda razumijem zasto igras pirat i postujem to. Ali ja sam svoj covijek, sam sebe izdrzavam i tih 13e mi ne predstavlja nista u zivotu, ako me razumijes. Igrao sam i ja pirat oko 2 mjeseca i kad sam presao na original, osjecao sam se kao da prvi put igram, tolika je bila razlika. Mada opet to sve zavisi i od tog pirata kakav je. A osim toga na originalu igra ogroman broj ljudi, plus sve radi perfektno. Ali ok nema potrebe da se prepiremo dalje, to je vise stvar ukusa. Pozz

Nazad
Vrh Dno