Šta je novo?

World of Warcraft film

^
Nisi se dobro izrazio,oni su obicne....

Poslednja izmena:
Vidi ovde sve reziseri i macho muskarci. Svaka cast. Lol.

Naravno da smo macho, pripadnici ponosne vrste u izumiranju. Ako ti je do metro drustva, ti izadji u grad :p

Iskomentarisao sam na roninov i kraj treceg dela lotra. To mu je gej?! Ok prijatelj sa kojim su preziveli svasta odlazi zauvek sa elfovima i kako trebaju ostali da se ponasaju a da ne bude gej? Bro fist, see ya later dude! Ili sta ne kontam:). Normalno je biti tuzan, to ne znaci da si cava nego da nisi retardiran.

Ok prijatelj sa kojim su preziveli svasta
Proziveli, proziveli... :d

Kraj filma je sve samo ne tuzan. Razumijem ja rediteljevu namjeru ali je sve to lose izvedeno. Predugacki kadrovi, ajde jos jednom da snimo Froda kako se okrece, nasmij se Frodo, masi. Sve je usporeno...
A onaj Ilajdza Vud mi je toliko antipatican, njegovo prenemaganje na kraju je toliko pateticno, "the last pageees areee fooor youu Saaam", kao da se obraca nekoj retardiranoj osobi a ne svome najboljem drugu. A slozio facu kao da je pojeo kilo g***, ono nije izraz tuge na licu vec gadjenja. Losa gluma druze... :smoke:

Zato sam prije da Warcraft bude full animiran, dosta mi je tih kvazi zvezda iz holivuda.

Poslednja izmena:
TBH I ja sam za to da Warcraft bude animiran... I da ga Blizzard radi :D.

ovako nesto, samo sto bi Blizz obezbedio 100 puta veci budzet
ali mislim da ce na kraju ispasti kao Avatar, pravi glumci ali toliko CGI-a da izgleda kao igra :)

u svakom slucaju, bar na vizuelnom planu nema sanse da omane, a za glumu, scenario itd. cemo da vidimo

ovako nesto, samo sto bi Blizz obezbedio 100 puta veci budzet
ali mislim da ce na kraju ispasti kao Avatar, pravi glumci ali toliko CGI-a da izgleda kao igra :)

u svakom slucaju, bar na vizuelnom planu nema sanse da omane, a za glumu, scenario itd. cemo da vidimo

Одгледах овај филм, свиђа ми се дизајн и анимације, само је прича некако млака, мех што се каже.
TBH I ja sam za to da Warcraft bude animiran... I da ga Blizzard radi :D.
+1

Ovde izgleda niko nije gledao one isecene scene gde se Frodo i Sem na kraju ljube i ona gde Legolas vodi ljubav sa Gimlijem u sumi. Proverite, ima na netu

^
not-sure-if-trolling-or-just-plain-retarded.jpg

Epidemija gej hobita i sajberpanka zesce drma ovaj forum...

Neki novi klinci...

Nazad
Vrh Dno