Šta je novo?

World Of Warcraft Action Figures

orckristeg

Slavan
Učlanjen(a)
11.09.2005
Poena
375
Nisam znao gde da napravim topic pa rekoh aj ovde, a admini ako misle da treba da stoji negde drugde nek ga premeste, imaju moju dozvolu :p
Elem, mene interesuje gde kod nas (srbiji) postoji mogucnost da se pazari nesto iz ove serije figurica :) bilo bi pozeljno ako postoji neka firma koja ima sajt i katalog da se vidi sta imaju na lageru ili tako nesto... Prednost naravno kragujevac, al obzirom da ja to nisam vidjao kontam i da nema, tako da ostaje beograd :) pa ako znate molim vas podelite! U slucaju da neko zna a da ta firma nema sajt, molim da navedete cenu cisto da imam predstavu o kojoj sumi se radi :)
Evo i zvanicnog sajta cisto ko ne zna, da vidi o cemu se radi:
http://www.dccomics.com/dcunlimited/wow/
Pozdrav :wave:

imaš u orange shopu ispod vukovog spomenika u beogradu fin izbor. ja sam kupio t5 priesta, i platio sam 2000 dinara.

pozdrav

hah gledao sam i ja to ver tu baj i ti fazoni xd
e pa to mi treba! konkretan info! thx! ortak mi reko da ima i na uscu u onom molu u nekoj radnji, a ja sam video isto u nekoj frp igraonici samo ne mogu da se setim kako se zove, imali su samo onog dwarf/warr-a, i tad je bio oko 1400... izgleda da cene veriraju od figure do figure, sto je po meni glupo no dobro :) aj jos neki inf ako neko zna :)

U TC Ushtje, Big bang ja mislim da se zove prodavnica, odmah pored ComTrade-a na prvom spratu, video sam nekih desetak razlicitih figura. Osim toga imas u knjizari plato u Knez Mihjalovoj, blizu Kalemegdana i u vecini game shopova :)

E pa to! Ortak mi je slika telefonom i slao al ne mogu da nadjem, pa ne znam ni koje su cene u pitanju :( a ne mogu da izguglam nigde sajt plato-a, a na sajtu mamuta nista pametno ne mogu naci... a ovaj big bang nisam trazio :) hvala jos jendom :)

Ako pazaris sta, javi kakva je ponuda i gde ima najveci izbor. Ako su ispod 2000 dinkisa, mozda se i ja ponovim. :)

11783afull.jpg

awesome :)

@vuk ma kontam da necu uzimati nista, jos, barem dok ne saznam nesto vise o cenama i ponudi :) da se ne cimam za badava :) al siguran sam da ima figura koje su ispod 2k, narocito one prve 4 iz prve edicije, onaj dwarf/war, belf/rogue, ud/lock i sta je bese cetvrto ne mogu da se setim :)
@ilija vrh je al jos nije izasao :) i drug mi je slikao kad je bio u barsi onog obicnog iliju ne tog morfovanog, i cena je bila oko 45e ako mi se cini, ne znam koliko je kod nas i dal ga ima :D

da video sam, izlazi 28.10.2009.
ovo je stari

мислим да сам видео те фигурице у некој радњи, кад прођеш тунел (онај који води до бранковог моста), затим прођеш и мек, можда неких 100, 200 метара од мека је та радња... то је било пре неких годину дана, не могу потврдити да је и даље ту.

Postoji par "knjizara" u Novom Sadu koje prodaju ove figurice. Solaris na spensu, Dragon knjizara u centru grada u Apolo centru. Dragon je specijalizovana prodavnica svega sto je potrebno za didakticne i TCG igre, ujedno prodaju i knjize iz forgotten realms i figurice.
Mogu pogledati sta ima i kako da ih kupis bez da dolazis u NS, buduci da su nekad radili na narudzbu i dostavu na kucnu adresu (ovo je iz neke trece ruke, nisam proverio).

EnterSB - e pa znam za taj Dragon, cak sta vise svracao sam sa ortakom pre par godina... Ajde ako ti nije mrsko raspitaj se sta, kako, koliko :0 bilo bi dobro ako imaju sajt da mi pustis na pp ili ovde, ne znam kakva su pravila sto se linkova tice :)
Isto vazi i za markitja, hvala, al dobro bi mi dosao eventualno sajt shopa ;) Elem, uhapsio sam ortakinju da ode do tamo kad bude imala slobodnog vremena pa ce mi uslikati celu ponudu sa cenama :D

otici cu ja sutra do te Dragon knjizare, pa ako ima nesto javljam

aj i uslikaj ako imas cime i ako ti nije cim :)

imam mobilnu kameru :)
nije cim nikakav

kul :) thx unapred xD

EnterSB - e pa znam za taj Dragon, cak sta vise svracao sam sa ortakom pre par godina... Ajde ako ti nije mrsko raspitaj se sta, kako, koliko :0 bilo bi dobro ako imaju sajt da mi pustis na pp ili ovde, ne znam kakva su pravila sto se linkova tice :)
Isto vazi i za markitja, hvala, al dobro bi mi dosao eventualno sajt shopa ;) Elem, uhapsio sam ortakinju da ode do tamo kad bude imala slobodnog vremena pa ce mi uslikati celu ponudu sa cenama :D

pogledacu taman danas na pauzi, posto radim 20 metara odatle.
mene zanima da kupim boardgame WoW, a on ima krsa malih figurica.

ima u fantasy games srbija sve zivo za wow
od onih tcg karti preko board gama do figura.
a moze i da se naruci preko njih da nabave sve sto ti treba
ako nemaju kaze ortak.

imaju sajt sa cenovnikom da ne reklamiram ovde google it.

Poslednja izmena:
pogledao sam na sajtu fantazija, i nista pametno nsiam nasao... ni po cenovnicima se ne prozima ni jedna figura, ali sam im posalo mail pa se nadam da ce odgovoriti :D
@enter mislim da sam taj boardgame vidjao i u kg-u, i da je oko 4-5k kolko se secam :D

knjizara Dragon se preselila u Strazilovsku 3 (pored Zicera) a ima i u BG

imaju samo tri figure iz warcrafta (brzo se razgrabi i ono sto su uspeli da nabave je to)

ytuxo

4300din

k4nwm

2300din

jmtex

1800din

inace imaju gomilu figura Alien versus Predator, Hellboy, Spawn, Dragons (crni, plavi,zeleni)... cene su od 1500 pa navise, najskuplji je Batman od nekih 40-50cm 9000din

inace rekao mi je ovaj sto radi tamo, da se moze videti sa gazdom da se naruci i neka posebno figura (sad to se sigurno mora cekati)

hvala na ulozenom trudu! hvala puno :)
nisam ocekivao ovako nerealne cene... 4k za taurin/hunta, previse! barem za moj dzep!
lep je al je i preskup! nadam se da su cene na uscu barem kolko tolko realnije! 50e mnogo! :S

mozda je pisalo i 3400 :D

Poslednja izmena:
hehe to menja stvari ali ne mnogo :D
kontao sam da je do 2000, 2500 max... obzirom da imam sliku ilidana gde pise 39$, doduse u spaniji, ali opet, sam kontao da je to kod nas jeftinije... uzas :D

uh majku im,ja se zaljubio u ove figurice :D
ne znam koliko bi bilo pametno poceti praviti kolekciju...

@illidan nisi omasio cenu za poglavicu, gledao sam juce :)

btw,jesu ovo rucno radjene figure?tj bojene?
u opisima nekih figurica stoji "Each figure features multiple points of articulation" .jel postoji razlika izmedju 'istih'?

ma jok, serijska proizvodnja, samo ih stancaju ko besni... nema tu razlike!

Nazad
Vrh Dno