Šta je novo?

World of Warcraft - 80 screenova

Skot

Čuven
VIP član
Učlanjen(a)
24.08.2000
Poena
649
Evo malo screenova iz domace radinosti. Posle sedmodnevnog igranja skupio sam 80 shotova iz igre da vam malo zagolicam mastu. Igrano je na modemu bez problema btw. Za sve pravopisne greske obratite se mojoj nastavnici srpskog i mojoj lenjosti da radim korekturu - jedva sam iskucao sav tekst i ovako... :smoke:

http://www.stanarevic.com/wsg/album/

Poslednja izmena:
Svaka cast !
Thunder Bluff je zaista impresivan, ili si makar tamosnje shotke najbolje odradio :) Podseca na Semiramidine visece vrtove :)

hmmm....da ne znas mozda gde u BG ima da se nabavi originalna igra?

i na kojim serverima igras?

filipenko je napisao(la):
Svaka cast !
Thunder Bluff je zaista impresivan, ili si makar tamosnje shotke najbolje odradio :) Podseca na Semiramidine visece vrtove :)
thunderbluff je najlepshi grad ubedljivo, ali lako se chovek izgubi, ja sam jedva tamo nashao shaman mage-a koji te uchi :)

BruceLee je napisao(la):
hmmm....da ne znas mozda gde u BG ima da se nabavi originalna igra?

i na kojim serverima igras?

U BG nema - nabavio iz Engleske. Igram na serveru PvP server - in game nick - Proudhoof

Daleko je Engleska... :)
Vidim da cu se namuciti dok dodjem do igre...

btw, bravo za scrnshots

Poslednja izmena:
Sta je PvP server ?

Cable guy, ajde ne smaraj bre, bezi coveku sa topica.
;)

Player Vs. Player - postoji jos Player Vs. Enviroment (PvE). Mozete predpostaviti za sta sluzi koji server ... :p

I kazes da ti sa modemskom vezom sve ok radi ?
BTW cena na amazonu 25 funti. I dostupna tek od 25. februara (sto i nije lose jer sad idu ispiti :) )

moze sa modemom garant, do pinga 400 bez problema

filipenko je napisao(la):
I kazes da ti sa modemskom vezom sve ok radi ?
BTW cena na amazonu 25 funti. I dostupna tek od 25. februara (sto i nije lose jer sad idu ispiti :) )
Offtopic
Amazon ne salje "Software, PC & Video Games, Toys & Games and Gift items" ovamo.
Procitaj "delivery restrictions":
http://www.amazon.co.uk/exec/obidos/tg/browse/-/524836/ref=w_h__brbx_c_1_3/026-9588615-8867635
Inace govorim i iz iskustva jer sam pokusao (bezuspesno) da narucim Morowind GOTY edition preko njih. Dakle ko hoce da trazi online prodavca igara neka zaboravi na Amazon i nadje alternativu.

ZNam, znam, sve sam saznao oko (ne)slanja igara sa amazona ovamo :( Prokletnici to smatraju visokom tehnologijom a po nekoj zabrani to se ne sme slati ovamo...
I posle kao "kupuj legalno" :d

heh... evo bombastichne vesti!
BLIZZARD je prekinuo isporuku World of Warcraft-a, tako da se sada vishe ne moze kupiti u prodavnicama, zbog nekih gadnih problema sa serverima, koji su izgleda padali non-stop.

Chak i na njihovom sajtu, u on-line store-u stoji Out of Stock.
Evo i LINKA

jox, ne zanima nas to, to je us verzija
mi chekamo februar i evropsku :)

mozda je off-topic ali me interesuje jedno!
posto je to MMORPG da li su tu likovi samo playeri ili ima i kompjuterskih?
nezamerajte nisma nikada igrao MMO igre ali sam veliki obozavalac RPG-a :)

a zar nema igre u platou u knezu...?...

mislim oni su bas azurni sto se tice novih originala...i koliko kosta u engleskoj wow...?...

Jutros mi je prodavac u Platou, u Knezu potvrdio da evropska verzija jos nije ni izasla, pa je, logicno, ni oni nemaju. :D
Inace rece covek da ocekuje da ce je dobiti odmah po izlasku u Evropi...da vidimo i to...
a zna li neko kako moze da se skine beta...ili nesto slicno...?

Mora da se kupi evropska verzija da bi se igralo na evropskim serverima. Final Beta se downloaduje sa http://www.wow-europe.com/en/, ali ne mozete da otvorite nalog a samim tim ni da igrate u beti dok ne dobijete cd key koji se mogao nabaviti ako se kupi specijalni pre-order beta kit. Ocekuje se da ce zadnju nedelju Final Bete pozvati jos igraca - i onih bez pre order beta kita - da ucestvuju. Obavesticu vas kada primetim na site-u.

Toxic - ako si ikad igrao Diablo 2 sa ortacima u lanu onda znas kako je resavati questove u grupi sa drustvom. Posto je ovo Blizzardova igra mozete pretpostaviti da sve dosta podseca na diablo - od talenata, skillova, do rare itema koje random izbacuju cudovista visokog nivoa. S tim sto je sad u citavu pricu uvedeno masivno prisustvo karaktera koje kontrolisu drugi igraci, uz konflikt izmedju Alijanse i Horde u Warcraft univerzumu. Dakle NPC (Non Playing Characters - kompjuterski kontrolisani likovi) ti daju questove i nagrade i iteme za njih, kod njih trgujes - mada se vise para dobija na berzi (Auction House) gde prodajes drugim igracima iteme i sirovine za preradu i pravljenje itema. Sa zivim igracima interakciju vrsis na nivou trgovine, zajednickog resavanja teskih i elite questova u grupi (moze biti do 5 ljudi), ucestvovanjem u Guild-u - cime lakse nalazis raspolozene igrace za trade i questing, i ucestvovanjem u velikim Raid grupama koje broje i do 150 clanova i koje se formiraju radi napada na Neprijateljske naseobine - imas slike jednog raida medju screenshotovima.

Inace pokusava se oformiti jedan, jedinstveni Srpski Guild. Pokusaji se vrse na klanrur forumu, kao i na http://www.freewebs.com/wow-serbia/ , tako da predlazem svim zainteresovanim na benchmarku da se pridruze ovim pokusajima da svi zajedno igramo u jednom guild-u.

Nazad
Vrh Dno