Šta je novo?

World in Conflict: Soviet Assault

Ne svidja mi se to sto se moraju igrati ponovo iste misije sa amerima ako sam dobro razumeo. Koliko god to bilo fensi ipak se igralo ranije, nisam ni u jednoj igri video takav sistem do sada.

Ili se igraju iste lokacije ali sa rusima?

Poslednja izmena:
Kako je bilo stanje dobro da je i izashlo. Prodati su Ubisoftu u medjuvremenu. Ovo je ostalo nedovrsheno chini mi se pa je moralo ovako na kraju da ispadne kako bi se uklopilo u prichu.
Donekle neopravdava ime igre. Ako je soviet assault onda se ochekuje da se amerika zacrveni skroz. 😉

Napravili su 6 ruskih misija od kojih da su sve defanzivne sem prve izgleda kad se krece na jurish u Berlinu.

Poboljshali su neke stvari. Doradili MP deo. Sad moze i IP da se ukuca. Hamachi fercera iovako.

Nije kao COH ali je bolje dosta od RA3 koji ima očajan pathfinding tj. to mu je kao da ima neku vrstu genetsko prenosive bolesti. 😀 Doduše već su neki pomenuli da WiC u tom pogledu preslikava GC.

Mora kampanja kombinovana da se igra jedna Ruska pa Americka misija, meni je igra odlicna, ja sam voleo prvi deo, tako da cu preci ponovo i ove misije americke, davno sam to igrao...

Ima li neko problema sa rusenjem igre? U prvoj misiji tokom cutscene dok je neko pricao igra ispala u Win sa greskom.

Igra je remek delo bila i ostala, eksplozije su spektakularne, vredi je igrati ponovo.

Auhhh, pa sta da radim, mozda da kupim neki GTX260 ili GTX280 :S:. Valjda ce izbaciti neki patch uskoro.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno