Šta je novo?

World in Conflict Demo

Znam da nije moj posao, ali temu o World in Conflict imas ovde

Živo me interesuje kakav je gejmplej, naslušali smo se svakakvih priča o grafici i univerzumu, a gotovo sve igre ovog žanra u takvom okruženju i sa slično najavljivanim gejmplejem su prošle katastrofalno na tržištu.

ja sam igrao betu i nije mi se dopalo. Nesto tu ne stima, cekas par minuta 3-4 jedinice koje ti nestanu za 20 sekundi pa onda blejis i gledas sta se desava unaokolo i tako...smor :) (moje misljenje) Igra radi jos gore nego sup. comm. ali ima dobrih efekata, ali opet...nije sve u grafici...

To je klasična boljka od koje pate tzv. "moderne" strategije, gde se moderne odnosi na to da su smeštene u savremeno doba ili blisku budućnost. Ili bude tako, ili se ode u suprotnu krajnost sa beskonačnim štancovanjem velikog broja neizbalansiranih jedinica, a najgore su varijante kada se igraču daju velike, ali ograničene količine trupa na početku misije i ništa do kraja nivoa. Videćemo na šta će ovo da liči, ali sumnjam da su nešto promenili od bete...

Poslednja izmena:
Ako ima neko skinut demo, i ako je na SBBu, da li bi hteo da ga okaci na lokalni share? I da kaze kako se zove fajl?

MY GOD kakva igra.
Odigrah demo i ne mogu da verujem sta sam upravo igrao.
Osecaj tokom igranja je slican onome u Stalkeru. Muka od realnosti. Krenuvsi od grafike preko fizike do zvuka....sve je toliko realisticno i neverovatno. Naglasicu samo da nisam neki ljubitelj strategija gde nema gradnje objekata ali ovo je stvarno HAOS.

Poslednja izmena:
SSGIH (smejem se glasno i histericno) :smash: Filipenko, you just made my day ! :D :banana:

Ako si igrao Ground Control 2, koliko je atmosfera slicna ?

Kako uopšte može biti slična atmosfera? :)

Pa, sto da ne moze ? Isti tim je radio i obe igre imaju slicnu koncepciju

Mogu biti slične po gejmpleju, to je tačno. Ali kako mogu biti slične igre po atmosferi, kada je u jednoj treći svetski rat i brani se voljena otadž(je)bina Amerika, a u drugoj pobuna za slobodu kolonija od zle imperatorke, usred koje udaraju vanzemaljci? Sa sve prikazima ovozemaljskih i onozemaljskih bojnih polja. Osim što su sličan podžanr RTS-a.

MY GOD kakva igra.
Odigrah demo i ne mogu da verujem sta sam upravo igrao.
Osecaj tokom igranja je slican onome u Stalkeru. Muka od realnosti. Krenuvsi od grafike preko fizike do zvuka....sve je toliko realisticno i neverovatno. Naglasicu samo da nisam neki ljubitelj strategija gde nema gradnje objekata ali ovo je stvarno HAOS.

U kojoj rezoluciji si je igrao , jel zahtevnija od Command & Conquer 3 ?

C&C3 uopste nije zahtevan. WIC ce verovatno zahtevati GTS za max

Nazad
Vrh Dno