Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Zanima me doticni laptop tacnije radna stanica. Da li je uopste pametno kupiti takvo nesto u danasnje vreme.
I koliko je ovaj i5 m540 jak sa NVidia Quadro FX 2800M grafikom. Treba mi fa obradu u LR I PS. Ne zanimaju me igrice
Za 400€ može da se nađe laptop sa i5/i7 procesorom treće ili četvrte generacije i grafikom doduše koja nije Quadro i šije taj i5 prve generacije uzduž i popreko.
Vec imam thinkpad t440s sa i7 cetvrte generacije ali je grafika jako losa. Ne razumem se u ove intel generacije. Ucinjelo mi se da ce ovo bolje da radi posao zbog grafike. A mozda gresim. Zato i pitam
Ova grafika je loša, neće ti mnogo pomoći. Ili za te pare kupi desktop, ili prodaj tvoj laptop i nađi nešto novo, ako ti treba laptop. Ne razumem se mnogo u Adobe software, ali mi se čini da bi i sa ULV i7 trebalo da radi dobro, bez obzira na grafiku. Ona je tu za akceleraciju (CUDA, openCL) određenih efekata