Šta je novo?

Word-provera spelinga

morfnaom

Čuven
Učlanjen(a)
19.03.2002
Poena
609
Imam jedno pitanje vezano za proveru pravopisa.
Imam hrvatski Word koji to podrzava samo za engleski, hrvatski i nemacki. A MENI TREBA ZA ITALIJANSKI!!!
posto je truba da sad jurim italijanski office, da li neko zna da li je moiguce ugraditi i dosnimiti neki dodatni fajl koji to podrzava. Interesuje me gde mogu da skinem taj fajl, da li je besplatan. Takodje me interesuje (U kratkim crtama) kako da to uradim (postupak).

Unapred zahvalan na odgovorima!
Pozdrav!!!

potrazi ovo na Word Help - Check the spelling and grammar of text in another language

Potrazi po netu Language Pack za word imao sam neki link ali se zagubio
Samo se secam da je pack dosta tezak tj ima vise diskova ali ti trazi onaj u kome je italijanski...
Ajd...

Hvala na odgovorima. Onaj sajt www.zjzmpop.co.yu zaista nudi masu spell checera. Ali dok se otvarao milion popupova se diglo. Izgubio sam 5 minuta dok sam ih sve pogasio. Da ti pravo kazem, to mi ne ulkiva neko pooverenje da to sto nude zaista vredi. Nisam imao nameru ali moracu da se petljam po microsoftovom sajtu (a to mi je bas mrsko).
Ali ako sam shvatio samo treba da skinem taj neki zipovani fajl, da ga raspakujem u odredjeni folder-i to je to!

Hvala na odgovorima.

Ali dok se otvarao milion popupova se diglo. Izgubio sam 5 minuta dok sam ih sve pogasio[/B][/QUOTE] Za to koristi Pop-Up Stopper.
Pozdrav!!!

Vrh Dno