Šta je novo?

Word + Print = Misterija

vkozomar

Slavan
Učlanjen(a)
05.12.2005
Poena
410
Danas mi je stigao mail sa word atach. i kada pustim na stampu stampac posle prve strane upali lampicu za error i nece dalje. Bilo koja druga stampa u mrezi radi normalno samo taj file zablokira ,)

Pitanje : Sta moze da bude u tom dokumentu da blokira rad stampaca ??

Hvala

Format papira možda? Proveri veličinu strane u dokumentu (A4 ili koja je veličina).Verujem da je štampač podešen na A4 a da je dokument neke druge veličine (letter recimo) i da ti to pravi problem.

Prvo sam to pogledao i format je A4 kao i na stampacu

p.s. Evo snimim ga kao PDF i prodje stampu ... znaci sredjeno ... ali me opet zanima problematika ... ako se neko sreo sa problemom nek baci resenje cisto kao info ...

Hvala

Poslednja izmena:
Da nije veličina fajla? Ako je prevelik fajl, može ponekad da zaglupi, ali to nije pravilo.

File ima samo 2 stranice ... mislim da nije ... bas sam odstampao deo aktuelnog zakona o saobracaju koji je veci i prosao je ... usput printer je Canon iR1600 ...

Da nije negde ukljucena opcija "print text as graphics"? To je nekada davno umelo da zakuca stampu.

File ima samo 2 stranice ... mislim da nije ... bas sam odstampao deo aktuelnog zakona o saobracaju koji je veci i prosao je ... usput printer je Canon iR1600 ...

Zar to nije fotokopir uređaj (znam da može da se koristi kao mrežni štampač)? On ne bi smeo da se zaglupljuje nikako kod štampanja.

Nazad
Vrh Dno