Šta je novo?

Word 2010 - problem

Rusi

Slavan
Učlanjen(a)
06.01.2006
Poena
390
Imam jedan dokument/tabelu koji stampam mesecno mesecima unazad. Reinstalirao sam bio Win 7, instalirao Office 2010 i sve sto sam trebao da ucitam taj dokument i odstampam kao svaki prethodni put ali linije koje razgranicavaju nece da se istampaju.
Evo ovde deo samo da vidite na koje linije mislim
2013-01-04_1155.png

Stampac je HP c4280 gde sam podesio kao i na pre reinstaliranja Win-a. Kvalitet stampe = fast draft, Opcije; ink volume = lighter, overspray = least

Office 2010 trenutno jos uvek nije aktiviran.

Resio sam problem. Kada nisam znao da namestim bolje linije nego su kao u nekoj boji a ketridz sa bojom mi je prazan, sto moze da se vidi da je ova vertikalna neka plavicasta a ova sivkasta.
Ovako treba podesavanje da mi bude

2013-01-05_1834.png

Poslednja izmena:
Imam jedan problem. Treba da ubacim 2 slike u word doc. Jednu sto sam ubacio nju mogu da pomeram gde hocu i kolko hocu dok ova druga nekim razlogom ne moze tj. ne mogu cm po cm da je pomeram gore-dole, levo-desno nego na jedno 2,3 mesta na papiru samo. Prepostavljam da treba nesto ukljucim ili iskljucim da bi imao punu kontrolu nad slikom ali ne znam sta.
Zamolio bi za pomoc.

Izes mene... Ja dok ne postavim pitanje ne resim, kako postavim nadjem resenje. Treba ovo da stoji a meni je stajalo ovo pored 'in line...'

2013-06-05_1555.png

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno