Šta je novo?

Wolfenstein

brankoX

Čuven
Učlanjen(a)
16.02.2002
Poena
630
Instalirao sam Return to Castle Wolfenstein, ali mi prilikom startovanja igre u log fajlu pise da postoji problem sa OpegGL subsetom. Video kartica je Eagle GF2 MX400, a na CD nisam primetio Crack direktorijum..Da li je neko imao slican problem? Hvala na pomoci.

Instaliraj nove drajvere za graficku ( detonator 23.11 ( nisu najnoviji ali su po meni najbolji )).

Pozdrav

Uradi kako ti covek kaze........ne znas sta propustas......

Novi drajveri imaju podrsku i za OpenGl.........
i lepo ti covek kaze....... ne znas sta propustas.........

Da li ste normalni.... 23.11 su najgori detonatori koje sam probao... Samo ti idi na 22.80 i neces imati problema... Mada, sa MX-om mozes i na 10.80 - ipak nemas GeForce 3....

Meni, naprimer wolf nije radio sa 22.80 (mene mi :)) kao ni sa 21.83. Dok je sa 23.11 savrseno proradio... Sistem je na xpu (nemogu sada da potanko objasnjavam jer sam uzeo atija...).
Mislim da su 23.11 ok....

Zaboravio sam da napisem da je moja verzija detonatora 22.50.. U svakom slucaju moracu da predjem na 23.11. Nisam ih jos skinuo jer mi program za download GetRight nece da radi pod XP-om! Tome se bas nisam nadao....(problemi, problemi..):confused:

brankoX je napisao(la):
Zaboravio sam da napisem da je moja verzija detonatora 22.50.. U svakom slucaju moracu da predjem na 23.11. Nisam ih jos skinuo jer mi program za download GetRight nece da radi pod XP-om! Tome se bas nisam nadao....(problemi, problemi..):confused:

XP je ******* a 23.11 su definitivno najbolji!

Nakon instalacije Detonatora 23.11 Wolf je proradio. Hvala svima na pomoci!:)

Nazad
Vrh Dno