Šta je novo?

Wolfenstein

jovanr

Slavan
Učlanjen(a)
21.01.2009
Poena
304
Razmisljao sam o nabavci ovog naslova za PS3,ali sam cuo dosta negativnih komentara,tako da sam je nabavio za PC.Iz tog razloga sam hteo da napisem par reci vezanih za istu.Igra uopste nije tako losa,nisam strucnjak da vam pisem o frame-ovima i drugim strucnim stvarima,ali grafika i sama prica je skroz OK.Neznam dali se isplati kupiti je sada za PS3,ali kasnije kada cena bude bila pristojna preporucujem je!

Wolf je pristojan ali samo to a 10x je bolje kupti Assasins Creed 2, i uzivati u tom fantasticnom naslovu.

Ja sam ga igrao do polovine negde. Igra je dobra, prica je zanimljiva, verujem da dosta ljudi nije ni probalo.
Lose je sto je grafika, ne znam da se izrazim, nije lose, ali je ispod standarda za vecinu igara, losije od cod4, ne znam da nadjem pravi primer. Tematika je 2.sv.rat sto je verovatno u startu jos smanjilo ocenu, a ako ti to ne smeta, meni nije, atmosfera i prica su solidni.
Dobro je sto su oruzja raznolika, imas upgrade oruzja koja zaista daju razliku, ona magija je odlican fazon...
Ali meni je jednostavno grafika zapadala u oci i stigao mi R2 i ja nisam nastavio, inace sem grafike, Wolf. je po meni sasvim solidan FPS sa solidnom pricom (multi nisam probao, ali verujem ako ces multi onda MW2 i ne razmisljaj). Ako ima jos neko da napise neku preporuku a na tebi je da preseces.

Moja topla preporuka je da ne bacaš pare na Wolf-a.

Nazad
Vrh Dno