Šta je novo?

Wolfenstein, zaglavio sam se :(

kdejan

Čuven
Učlanjen(a)
21.08.2002
Poena
630
Kako da predjem onaj nivo kada treba da se ubacim u raketnu bazu, a svuda su strazari koji jedva cekaju da pritisnu alarm? OK, pobio sam ja sve te strazare sem poslednjeg (on treba da ostane ziv) medjutim kada probam da udjem u onaj kamion nece da mi dopusti izlaz iz nivoa jer navodno nisam obezedio alarm da se ne upali :mad: Sve sam pokusao, razbio sam svaki onaj prekidac sto ima za paljenje, sve zvucnike, preziveli strazar nije upalio alarm i opet nista :( Sinoc sam se vrteo po praznom nivou do dva sata.

treba se sunjati od osmatracnice do osmatracnice i zveketati samo likove na njima...

Moraš da ih pokokaš sve osim onoga što stražari na ulazu u tunel, i to tako da to ni jedan drugi ne primeti dok ih slažeš jednog po jednog. Taj mora da ostane živ, i onda se iza onih kutija ušunjaš u kamion, da te on ne vidi, kamion krene, i tako se prelazi na sledeći nivo.

Hvala vam, presao sam danas. Treba skroz desno pored onog zida da se sunja do kamiona, tako da poslednji strazar ne vidi da si usao u njega... Sinoc sam par puta usao u kamion ali me je video taj strazar, tako da iako nije upalio alarm nisam mogao da predjem na sledeci nivo.

Vrh Dno