Šta je novo?

Wolfenstein: The New Order [Bethesda / Q4 2013 / PC, PS3, X360, next-gen]

Jovyland

Čuven
VIP član
Učlanjen(a)
27.12.2006
Poena
595
Moja oprema  
CPU & Cooler
Ryzen 5 5600
Matična ploča
MS B350M Mortar Arctic
RAM
16GB DDR4 HyperX 3200Mhz
GPU
XFX Qick RX 6700XT
Storage
1 TB SSDa + 3TB HDDa
PSU
Seasonic MII EVO 520W
Monitor
DELL G2724D
Laptop
HP Pavilion Aero 13
Steam
jovyland
Pristup internetu
  1. Optički internet
  2. Mobilni internet
Novi Wolfic stize krajem godine. :) Na igri radi MachineGames tim dobrim delom sastavljen od ljudi koji su napustili Starbreeze Studios.

wolfenstein-the-new-order.jpg

The FPS is set during Europe during 1960, in a timeline in which the Nazis won World War 2, and B.J. Blazkowicz is instructed to launch a counter-offensive against the evil doers.

Players will enter Nazi strongholds, battle enemies, control “super weapons” in which the suited foes use to “dominate earth and beyond.”

“We are excited to bring a new chapter of Wolfenstein to gamers everywhere,” said Jens Matthies, creative director at MachineGames in the press release. “As fans of the series, working on this game is an honor, and our team is driven to create an unforgettable action-adventure experience that will make FPS fans proud.”

In development at MachineGames as rumored earlier this year, the studio is made up of former Starbreeze Studios members.

Bethesda teased the announcement earlier today.

Gamespot will have exclusive news of the game posted everyday this week and the announcement trailer is through the link.

[YOUTUBE]ene0q0BcSlY[/YOUTUBE]

http://www.vg247.com/2013/05/07/wolfenstein-the-new-order-announced/
http://www.vg247.com/2013/05/06/bethesda-tease-evokes-a-wolfenstein-vibe/

Odlicno!

Haha, Nazi mechs! :D

kako su bre nacisti pobedili kada ih je BJ zaustavio svaki put? :)

Opa imam osecaj da ce ovo biti odlican naslov :)

Dzimi rulz. :)

Muzi kravu dok ne crkne... strasno...

Jeza me hvata od nekih komentara. Kad vec ne znamo nista o igri, ajde barem malo da je ishejtujemo. Cim se najavi nastavak nekog klasika, to je po difoltu fail u najavi. Sacekajte barem neki gejmplej video, pa joj onda proricite sudbinu. ***, verovatno nece biti na nivou originala (nerealno je tako nesto i ocekivati), ali se nadam de ce biti nadprosecno dobra rokacina - dovoljno.

Poslednja izmena:
Tesko da ce biti losija od prethodnog dela, moze biti samo bolja. Samo drzati id software podalje od igre i sve ce biti ok.

Extra vest!!!!Bice ovo ok igra,sto kaze G@W samo da nebude losija od prethodnog dela (mada sam ja i njega sa uzivanjem odigrao),sve u svemu treba sacekati neki prvi krsten gameplay,pa onda komentarisati...

kako su bre nacisti pobedili kada ih je BJ zaustavio svaki put?

Pa u drugoj dimenziji. Ako si igrao Bioshock Infinite, sve je objasnjeno... :D

Iako smo vecina nas verovatno pustali Dzimijevu pesmu do iznemoglosti, najezio sam se od nje u ovom trejleru. :)

Jeza me hvata od nekih komentara. Kad vec ne znamo nista o igri, ajde barem malo da je ishejtujemo. Cim se najavi nastavak nekog klasika, to je po difoltu fail u najavi. Sacekajte barem neki gejmplej video, pa joj onda proricite sudbinu. ***, verovatno nece biti na nivou originala (nerealno je tako nesto i ocekivati), ali se nadam de ce biti nadprosecno dobra rokacina - dovoljno.

Nadprosečno je više nego dovoljno u moru smeća.

Pa u tome je i fora... Koliko igara zaista dobije worthwhile sequel-e? Sve se prica bice dobro, bice ekstra, a u 90% slucajeva dobije se neki tres koji sa najavama nema veze... Zato sam se i relativno razocarao... Nema veze sto igra nije izasla.

na konto tvoje zamerke mom (racunam) komentaru - ako ljudi imaju pravo da hype-uju pre nego sto igra izadje, zasto ja ne mogu da hate-ujem? Da li oni imaju neki skriveni info za razliku od mene?

Na ovom forumu hejt i pesimizam je daleko nadmasio i oterao u bekstvo bilo kakav hajp. :D

može da uspe samo ako ne bude modern warfare sa spec naz puskama koje imaju laser barel optiku i android...

pa sta si mislio da sa mp40 ubijes mech-a :d

i naravno da ce biti tresh jer je prethodni wolfenstain po mnogim herpderp igracima bila odlicna igra

i naravno da treba hejtovati nastavke, mrcvare licence do iznemoglosti

ne vidim nista lozacki ni u trejleru krajnje je generican, mjuza ga jedino vadi

Hate is the new hype! :d Svakako raduje nastavak legendarne igrice, mada teaser deluje vise sci-fi nego sto bismo zeleli/ocekivali. Ali da sacekamo i vidimo.

Pa u tome je i fora... Koliko igara zaista dobije worthwhile sequel-e? Sve se prica bice dobro, bice ekstra, a u 90% slucajeva dobije se neki tres koji sa najavama nema veze... Zato sam se i relativno razocarao... Nema veze sto igra nije izasla.

na konto tvoje zamerke mom (racunam) komentaru - ako ljudi imaju pravo da hype-uju pre nego sto igra izadje, zasto ja ne mogu da hate-ujem? Da li oni imaju neki skriveni info za razliku od mene?

worthwhile sequel :S:

Ukoliko bude bio makar na nivou prošlog dela, biće ok... sve više od toga može da bude samo debeli plus.

Biće zanimljivo cepati se s ovim mekićima, ali bih voleo da bušim i prave švabe... niko to ne radi bolje od B.J.-a. :smoke:

Po meni oba brata "H" (Hajp i Hejt) nikako ne mogu da budu konstruktivni i po meni predstavljaju opasno gubljenje vremena i trošenje tastera i prstiju... trebalo bi uvek biti umeren i odmeren s prognozama, na koju god stranu one vukle pojedinca.

Radujem se svakako novom Wolfensteinu, a kakva će sama igra da ispadne... živi bili pa videli. Nadam se makar nekom skorijem gejmplej klipu.

Poslednja izmena:
Jedva cekam ovo, screenshotovi i Gamespotov opis kampanje, sveta, likova i akcije zbuci vise nego dobro!

Podržavam. Zanimljiva je ideja, s tim što je po meni budalaština to što su zakačili Wolfenstein nalepnicu obzirom da ovo najverovatnije neće imati nikakvih dodirnih tačaka sa originalom.

Što se tiče hejta i hajpa, odnos je takav kakav je zato što su i igre koje izlaze na market takve kakve su... Nema tu mnogo sentimenta i to je sasvim normalna stvar. To naravno nema nikakve veze sa popularnošću i prodajom. Iron Man 3 je debelo smeće na kvadrat sudeći po kritikama i komentarima koje je dobio, ali je zato do sada već inkasirao tričavih 174 miliona $.

Paradoks ali i realnost! Slično je i sa igrama! ;)

Nazad
Vrh Dno