... koristio sam jedno vreme WM6 (Football Edition) za doticni uredjaj i mogu da kazem da su mi utisci bili uglavnom pozitivni ... Elem , ubrzo sam ustanovio da je jedna od meni veoma bitnih funkcija nedostupna ... uopste nema ( bar ja nisam nasao ) , opcija podesavanja bluetooth modema "extra setings" , bez koje je na Mts 064 nemoguce uspostaviti konekciju . Ne mogu da verujem da je takva stvar zanemarena i nisam valjda ja jedini kome ovo treba , ili je mozda to sada reseno na drugi nacin ... U svakom slucaju , ako neko ima resenje , bio bih mu zahvalan da ga postavi ovde na forumu ...
Jos jedna stvar ... Nije tolikko strasno , ali na neki nacin nervira ...
Instalirao sam GSFinder , kao file explorer i ako otvorim neki tekstualni file ( word ) , obavezno mi ostane ukljucen , posle gasenja neki folder , zavisi od setovanja , uglavnom po defaultu "all files" ... Znaci umesto da ugasim samo dokument i folder gde se dokument nalazi , moram da zatvorim i taj folder koji se sam iz nekog razloga otvori , ali svaki put ... Pokusao sam razna setovanja , ali bez rezultata ...
Jos jedna stvar ... Nije tolikko strasno , ali na neki nacin nervira ...
Instalirao sam GSFinder , kao file explorer i ako otvorim neki tekstualni file ( word ) , obavezno mi ostane ukljucen , posle gasenja neki folder , zavisi od setovanja , uglavnom po defaultu "all files" ... Znaci umesto da ugasim samo dokument i folder gde se dokument nalazi , moram da zatvorim i taj folder koji se sam iz nekog razloga otvori , ali svaki put ... Pokusao sam razna setovanja , ali bez rezultata ...