Šta je novo?

WM i weatherbug problem

Goxy

Čuven
Učlanjen(a)
06.03.2002
Poena
710
Skinuo sam weatherbug sa Windows Market Placea. Pošto nešto nije radio obrisao sam ga ali ručno deo po deo koji sam našao u FileExploreru međutim to nije kompletno brisanje pošto nisam znao da ima ta opcije. sada su ostali neki repovi i ne mogu uraditi reinstall jer Windows Market Place ga vidi instaliranog i dozvoljava samo Launch koji ne radi jer je većina delova aplikacije obrisana. Da li neko zna kako da ga reinstaliram ?

pogledaj u registry bazi, pa obrisi tragove od programa koje su ostali...

uzmi npr SOTI Pocket Controller Pro...
pored registry editora, ima jos dosta lepih funkcija...

uzmi npr SOTI Pocket Controller Pro...
pored registry editora, ima jos dosta lepih funkcija...

skinuo sam ga .exe fajl Pocket Controller Pro V6. Jel njega pokrećem sa desktop kompjutera sa povezanim telefonom.

Poslednja izmena:
instaliraj na racunaru, uspostavi AcitveSync vezu sa telefonom i pokreni Pocket Controller.

dobices ekran na kome ima plavu strelicu, koju kliknes - a mozes i sa F5 da uspostavis vezu.

on ce ti traziti da instalira deo na tvom telefonu - pristani.

nakon toga imaces ekran telefona i na racunaru, a u opcijama imas i Registry

posle u registry bazi trazi weatherbug ili slicno i obrisi te key-eve. kada zavrsis, restartuj telefon.

javi kako je proslo...

***. Sve sam lepo instalirao i prečešljao sam dosta toga u registriju ali ništa vezano za wb nisam našao, pa čak ni ono što prijavljuje da ne može da obriše nisam našao. Kad bi barem mogao da ga reinstaliram

nemas u HKLM> Security> AppInstall > AWS Weatherbug folder?

nemas u HKLM> Security> AppInstall > AWS Weatherbug folder?

nemam. znam da bi tu trebao biti. Ali kad me je prvi put pitao da li želim da ga uklonim sa instalacione liste ja sam povrdno odgovorio. Zato ga verovatno nema u registriju a u telefonu ima.
jer su tu sve ostale instalacije i yuotube i mmy phone i ovaj soti, wondows live

Weahe_WeatherBug_j75LZpwlvUmKW9vLLihaQA .... prepostavljam da mi ovo treba da obrišem ali to ne mogu naći u registriju

Ne znam bi li softreset rešio ovaj problem

Poslednja izmena:
soft reset nebi al zato bi hard sigurno resio ;)

to ti je hard reset samo sto tako ide iz sistema

Nazad
Vrh Dno