tozovac
- P. Živković -
- Učlanjen(a)
- 07.03.2003
- Poena
- 755
Imam Dell Inspiron N7110 laptop i sa dell-ovog zvaničnog sajta sam skinuo drivere za sve pa tako i za WLAN, i isti neće da se instalira. Tj. instalira se i mogu da pristupim wireless adapteru, ali ne mogu da dodam nijednu konekciju, prijavljuje mi da je verovatno problem do drivera. Računar mi ne vidi nijednu wireless konekciju u okolini, a ima ih dosta. U tray-u stoji preškrabana ikonica. Bluetooth je instaliran.
I još jedna stvar mi nije jasna, možda ima veze sa tim, na laptopu imam lampicu za wireless, pored ostalih za hdd, power... I ta lampica nekad sija a nekad ne, jutros nije sijala, pa je onda sijala koji sat i sad opet ne sija, ne kapiram u čemu je fora. Ja na tastaturi mogu da uključim ili isključim wireless, ali to nema nikakve veze sa tom lampicom.
Ne znam, smorio sam se ko tuđi, pomagajte.
I još jedna stvar mi nije jasna, možda ima veze sa tim, na laptopu imam lampicu za wireless, pored ostalih za hdd, power... I ta lampica nekad sija a nekad ne, jutros nije sijala, pa je onda sijala koji sat i sad opet ne sija, ne kapiram u čemu je fora. Ja na tastaturi mogu da uključim ili isključim wireless, ali to nema nikakve veze sa tom lampicom.
Ne znam, smorio sam se ko tuđi, pomagajte.