Šta je novo?

Wirtuelni XP unutar Windows 7

ironmanbg

Čuven
Učlanjen(a)
10.12.2004
Poena
935
Moja oprema  
Laptop
Thinkpad T440
Mobilni telefon
A55
Pristup internetu
  1. Optički internet
Imam instaliran Windows 7 Ultimate 64bitni i kako sam imao problema sa nekim aplikacijama, instalirao sam VirtualBox i unutar njega XP.

E sada, kako mi mikrofon ne radi pod Win XP, pade mi na pamet da ja uopste i nisam instalirao nikakve drajvere!
Da li je potrebno instalirati drajvere, sve, za maticnu, graficku....

Dali je bolji VirtualBox ili ovaj MS Virtual PC?

Probaj sva 3 koja ja koristim, XP mode, Virtualbox i Vmware player ili workstation. Meni se recimo najvise svidja vmware jer ima u sebi vmware tools koji dosta olaksava podesavanja, a i prvog sam ga probao pa sam nekako i ostao najvise na njemu. Virtualbox je odlican ali uvek imam osecaj da nesto nisam namestio kako treba, mislim da je za naprednije korisnike. Sa XP mode-om sam se najmanje igrao ali vidim da radi posao OK, nema smaranja sa wga makar, racuna se kao legalan XP. Za sva 3 instaliras najnormalnije drajvere kao za obican sistem.

Ne znam zasto kazes za VirtualBox da je napredan, kad bas nema nesto mnogo podesavanja, samo next>next....
Ovaj VMWare nije besplatan,mislim , nije to problem, ali znam da sam ga jednom probao i odlucio se za VirtualBox.
Ne znam za ovaj MS proizvod, videcu, za sada sam zadovoljan sa Virtualboxom, samo da instaliram drajvere i vidim dal mikrofon radi.

vmware workstation, koristim i ja fenomenalan je, meni uopšte nije komplikovan, a to za registraciju, najmanji je problem veruj mi ;)

I moja preporuka za VMware, secam se da sam gomilu linuxa instalirao na njega bez ijednog problema.

Ok, evo instalirao sam i VMWare, odusevila me je automatska instalacija xp-a!

E sada, da li je potrebno instalirati i drajvere, kao kod prave instalacije?

Virtualna masina = fizicka masina manje vise tako da ...

Vrh Dno